Sfaturi pentru doamnele mature: cum să plasați accentele corect și ce ar trebui să evitați în stilul Dumneavoastră vestimentar

O femeie matură este o persoană împlinită, care a reușit să realizeze multe în viață. Este activă, independentă, știe să se bucure de viață. A învățat să fie înțeleaptă, tolerantă. Aceasta este o persoană autosuficientă și încrezută în sine.

Pentru a arăta mereu impecabil asigurați-vă că aveți o coafură frumoasă, o față îngrijită și un machiaj impecabil. De asemenea este important ce purtați în zona feței: bijuterii, eșarfe, bluze, care să vi se potrivească și să vă întinerească.

Îngrijirea.

Nu este dificil să avem grijă de noi înșine. Principalul lucru este să dezvoltăm acest obicei. Fiecare femeie știe să-și îngrijească fața, să aplice creme, să folosească măști etc. Principalul lucru este regularitatea.

Haine si accesorii.

Nu uitați de regula: „mai puțin înseamnă mai mult”. La maturitate nu mai avem nevoie de haine multe și ieftine, ci de puține, dar de calitate. Stilul femeilor mature trebuie să fie sobru și modern. Alegeți haine clasice confecționate din țesături de calitate și care se vor combina cu ceea ce aveți în garderobă. Completați-vă ținutele cu accesorii stilate. Acestea pot fi schimbate mai des.

Un costum clasic vă va servi mult timp.

Paltonul bej clasic va rămâne mereu actual.

Bijuteriile.

Bijuteriile frumoase și stilate sunt vă vor decora ținutele. Puteți opta și pentru imitații de calitate. Perlele sunt perfecte pentru doamnele mature, acestea vor adăuga strălucire ochilor, vor reîmprospăta aspectul și vă vor face imaginea și mai plăcută.

Ochelari frumoși.

Alegeți o pereche de ochelari de calitate și care vi se potrivesc perfect.

Scoateți în evidență avantajele.

Dacă aveți o siluetă frumoasă, nu ezitați să o arătați. O pereche de pantaloni skinny vă va scoate în evidență picioarele frumoase, iar o curea vă va accentua talia grațioasă.

Femeile suple pot purta rochii mulate, sobre și elegante.

Ce ar trebui să evitați.

Multe doamne au impresia că arată mai tinere decât vârsta lor și poartă lucruri care nu le avantajează, precum rochii cu decolteu adânc, cu spatele gol sau fuste mini.

Femeile mature nu ar trebui să arate picante și seducătoare, ci sobre și feminine.