Maica Jáuregui: sfaturi despre modă și stil, pentru doamnele care au depășit vârsta de 50 de ani.

Ținute la modă pentru doamnele de 50 de ani, recomandate de stilista Maica Jáuregui.

Fiecare vârstă are avantajele și dezavantajele ei, important este să acceptați dezavantajele și să vă puneți în lumină avantajele. Stilul vestimentar la 50 de ani trebuie să exprime sofisticare, rafinament și eleganță, pentru că ați depășit faza în care vă străduiați să-i arătați lumii cine sunteți. Acum vă cunoașteți foarte bine, sunteți mult mai sigură, într-un cuvânt sunteți o femeie specială.

Aceasta este vârsta care ar trebui să fie una a prosperității, atât financiare, cât și a dezvoltării interioare, iar armonia ar trebui sa fie cuvântul de bază. Dar ce facem cu stilul personal după vârsta de 50 de ani?

Aici ne vine în ajutor eleganta fashionistă de la Barcelona care arata pur și simplu extraordinar la vârsta ei! Maica Jáuregui ține cont nu numai de tendințele modei, dar le include cu succes în ținutele sale. Jachetele până la centură, blugii, pantalonii culotte, costumele elegante, rochiile și fustele peste genunchi.

Stilista preferă încălțămintea originală și accesoriile frumoase, iar ținutele sale sunt de neimaginat fără ochelari, brățări sau gentuțe cochete.

Să vedem în continuare câteva ținute, perfecte, după părerea noastră, din care ați putea să vă inspirați și Dumneavoastră!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

După cum v-ați convins, probabil, până a ajunge la această vârstă frumoasă, orice femeie trebuia să-și fi definitivat deja stilul. Nu încercați să vă îmbrăcați ca la 20 de ani, veți arăta destul de straniu.

Dar atenție: nu trebuie să vă îmbrăcați plictisitor, doar pentru că ați trecut de vârsta de 50 de ani. Încercați să găsiți acel echilibru între tinerețe și rafinament. Fiții modestă, dar neapărat stilată.

Care ținută v-a plăcut cel mai mult? Scrieți-ne în comentarii.