Sfaturi care le vor ajuta pe doamnele de după 50 de ani să arate impecabil

Cum să arătăm bine după vârsta de 50 de ani? Iată 5 reguli de bază pentru a avea un aspect ireproșabil.

1. Păr bine îngrijit.

Oricât de stilată este ținuta Dumneavoastră, fără un păr îngrijit și coafat nu veți obține rezultatul dorit. Nu uitați să mergeți regulat la coafor, să folosiți produse care vi se potrivesc și alegeți nuanțe cât mai naturale atunci când vă vopsiți părul.

2. Manichiura.

Nu este neapărat necesar să mergeți la salon ori să alegeți modele sofisticate. Este suficient să aveți unghiile și cuticulele bine îngrijite. Folosiți creme și uleiuri hidratante și nu uitați să piliți regulat unghiile.

3. Îmbrăcămintea potrivită.

Culorile naturale ale hainelor, mărimea și croiala care vi se potrivesc, precum și stofa calitativă vă vor ajuta să obțineți o imagine extrem de sofisticată. Articolele vestimentare în stil clasic nu se vor demoda niciodată și vor arăta întotdeauna perfect.

4. Bijuterii.

Bijuteriile laconice și stilate vă vor face imaginea scumpă, chiar dacă nu costă foarte scump. O brățară minimalistă cumpărată dintr-un magazin de bijuterii va arăta mult mai bine decât o brățară de aur demodată și supraîncărcată cu decor.

5. Geanta.

O geantă rigidă de calitate este o componentă importantă a unei imagini scumpe. Aceasta va arăta mult mai îngrijit decât o geantă moale, care nu-și păstrează  forma. De asemenea, nu uitați de culoare și cusăturile care trebuie să fie cât mai îngrijite – aceste detalii vor oferi oricărei genți stil și originalitate.

Îmbrăcămintea joacă un rol foarte important, iar articolele alese corect, conform vârstei, vor avea un efect de întinerire.