Sfaturi care le vor ajuta pe doamnele de 50-60 de ani să-și creeze o imagine stilată fără a cheltui prea mult

Orice femeie poate arăta spectaculos indiferent de vârsta pe care o are. Atunci când creați o imagine este important să nu exagerați.

Multe femei, după ce au împlinit vârsta de 50-60 de ani, se „relaxează”, încetând să fie interesate de modă. Din fericire, astfel de femei sunt tot mai puține, majoritatea se străduiesc să arate modern.

Iată care sunt detaliile de care ar trebui să țineți cont pentru a arăta bine.

 Încălțămintea aleasă corect.

La această vârstă este mai complicat să purtați tocuri înalte.

Dar tendințele modei le vin în ajutor femeilor care prețuiesc comoditatea. Există o mulțime de modele de încălțăminte comodă pe care o puteți purta în orice situație.

În primul rând cumpărați-vă o pereche de adidași albi, care pot fi combinați cu orice: blugi, pantaloni, rochii și paltoane. Cumpărați adidașii dintr-un magazin obișnuit, nu unul sport, pentru că îi veți purta de zi cu zi.

Pe lângă pantofi sport, garderoba unei doamne stilate ar trebui să includă cizme Chelsea, pantofi Oxford, brogues, mocasini și sandale plate confortabile.

Culori deschise.

Multe femei consideră că după 50 de ani trebuie să poarte doar tonuri neutre. Dar aceasta este o opinie eronată. Există culori care vă pot face imaginea interesantă.

Desigur, nu ar trebui să exagerați, este suficient să adăugați un element mai aprins care vi se potrivește pentru a face imaginea mai interesantă. Principalul lucru este să înțelegi ce nuanțe vi se potrivesc și să le includeți în garderobă.

Culorile aprinse pot fi combinate cu cele neutre.

Atenție la detalii.

Nu vă fie teamă să purtați bijuterii mari care transformă chiar și cea mai simplă imagine în una stilată.

Unele femei sunt de părerea că bijuteriile sunt doar pentru tinere, dar acum vremurile s-au schimbat.

Bijuteriile ar trebui să fie incluse în look-urile de zi cu zi. Alegeți modele stilate și moderne.

Lipsa patosului.

Dacă doriți să obțineți un look tineresc, nu purtați haine prea sobre. O rochie de catifea, un costum de tweed și o blană de nurcă vă vor pune în evidență vârsta în cel mai nefavorabil mod.

Evitați imaginile prea formale, acestea sunt semne ale unei imagini mature. Încercați să „diluați” ținuta cu elemente mai puțin formale.

Un sacou poate fi purtat cu blugi, iar o fustă cu un tricou și geacă de piele.

Neglijență stilată.

Doamnele care urmăresc moda știu că la moment este în vogă o ușoară neglijență.

Este o adevărata artă să creați o imagine cu o asemenea notă de neglijență. Ar trebui să arate cât mai natural posibil, de parcă nu ar fi fost gândită cu atenție.

Trebuie să țineți cont de faptul că neglijența ușoară este la modă, nu neglijența. Acesta din urmă nu avantajează pe nimeni. Ținutele hipster (pulovere întinse, blugi uzați, zdrențuiți etc.) li se potrivesc, de obicei, tinerelor.