Sezonul de toamnă-iarnă: Tunsori moderne, pentru lungimea medie a părului.

Pentru a împrospăta imaginea nu este suficient să faceți doar un machiaj frumos și să completați garderoba cu câteva ținute elegante. O imagine perfectă presupune în mod obligatoriu – o tunsoare modernă, care vă va schimba în totalitate exteriorul.

În prezent, lungimea medie a părului este cea mai populară printre femei. În viziunea femeilor moderne această lungime este optimală, deoarece nu necesită o aranjare zilnică și este o alternativă perfectă a tunsorilor scurte sau lungi, care nu se potrivesc tuturor.

Dacă sunteți una din femeile care a ales să poarte lungimea medie a părului sau abia planificați să o faceți, veți fi surprinsă să vedeți lista întreagă a tunsorilor pe părul mediu. În funcție de preferințele personale, cu siguranță, veți alege varianta care vi se potrivește perfect.

Cascadă

Această tunsoare rămâne la fel de actuală și în sezonul viitor. Și asta datorită texturii interesante a părului, pe care o puteți obține fără a recurge la tehnici sofisticate și costisitoare de tundere a părului. Un alt avantaj al acestei tunsori este faptul că oferă posibilitatea să adăugați volum suplimentar părului, ceea ce constituie un avantaj, mai ales pentru femeile cu părul subțire. În plus, cascada este o tunsoare destul de nepretențioasă în îngrijire și aranjare, de aceea se potrivește chiar și celor care nu au timp suficient pentru a merge zilnic la salonul de frumusețe.

Cascadă cu tâmplele rase

Doriți să purtați o tunsoare modernă și stilată – alegeți cascada! În ultimul timp această tunsoare este foarte populară nu doar în varianta clasică, dar și într-o variantă modernizată. De exemplu, puteți încerca o cascada cu tâmplele rase, care arată foarte creativ și provocator. Tâmplele rase – opțiunea excelentă pentru femeile îndrăznețe, care nu se tem de atenția celor din jur.

Bob alungit

Această tunsoare, incontestabil va rămâne și în tendințele sezonului viitor. Bob alungit le place atât de mult femeilor, încât este preferat de jumătate din femeile din întreaga lume. De ce? Deoarece această tunsoare poate transforma ușor imaginea oricărei femei, să o împrospăteze și să întinerească imaginea femeii. Varianta alungită a tunsorii Bob este alegerea ideală pentru fetele tinere, dar și pentru femeile mai în vârstă. Puteți adăuga un farmec deosebit acestei tunsori, dacă vopsiți părul într-o nuanță elegantă.

Bob-carre

Șuvițele îndrăznețe și neascultătoare, care completează tunsoarea bob-carre, vă vor ajuta în fiecare zi să creați diferite imagini seducătoare. Această tunsoare este una din cele mai stilate și se potrivește femeilor de diferite vârste, care nu vor să piardă timpul cu aranjarea părului. Puteți adăuga un farmec deosebit acestei tunsori, dacă vopsiți părul într-o nuanță deosebită, într-o tehnică modernă: ombre, sombre și balayage.