Șervețelele parfumate te ajută mult mai mult decât credeai. Iată 11 alte utilizări surprinzătoare.

Toată lumea știe că șervețelele parfumate pot împrospăta îmbrăcămintea. Adevărul e că ele pot avea același efect și asupra altor lucruri din gospodărie.

Un pic de creativitate poate lărgi considerabil aria de utilizare a șervețelelor parfumate. Redacția noastră vă invită să urmăriți 11 dintre cele mai interesante idei, care vor schimba radical felul în care vă uitați astăzi la șervețelele parfumate.

1. Praful de pe jaluzele

Curățarea jaluzelelor poate fi o activitate foarte obositoare, dar șervețelele parfumate o pot simplifica enorm. Ștergeți jaluzelele cu aceste șervețele și praful se va lipi singur de ele!

INSTRUCTABLES

2. Curățați suprafețele de inox

Ștergeți suprafețele de inox cu șervețele parfumate pentru a înlătura cu ușurință urmele de degete și altă murdărie. Efectul va fi deosebit de impresionant în cazul mânerului de frigider sau altor suprafețe cu care intrați des în contact.

INSTRUCTABLES

3. Înlăturați urmele de deodorant

Tuturor ne place când mirosul de transpirație e înlocuit cu o aromă superbă de deodorant. Mai puțin plăcut este, însă, că deodoranții de multe ori la urme pe haine. Frecați petele apărute cu un șervețel parfumat și ele vor dispărea cât ai clipi din ochi.

INSTRUCTABLES

4. Urmele de insecte pe parbriz

După călătorie mai lungă de obicei pe parbriz apar o mulțime de urme de insecte care s-au ciocnit cu mașina. În loc să cheltuiți bani pe spălătorie auto, pur și simplu ștergeți parbrizul cu șervețele parfumate.

FLICKR

5. Preveniți formarea nodurilor

Pare surprinzător, dar dacă veți șterge cu un șervețel aromat firul cu care coaseți, veți preveni în acest fel formarea nodurilor atât de neplăcute…

GOOD HOUSEKEEPING

6. Curățați murdăria

E mereu dificil să cureți o suprafață pe care s-a vărsat făină, pudră, amidon sau alte prafuri fine. Șervețelele aromate vor rezolva această problemă în doi timpi și trei mișcări!

GOOD HOUSEKEEPING

7. Lustruiți suprafețele cromate

De acum nu mai este nevoie să procurați chimicale scumpe pentru a lustrui suprafețele cromate. Un șervețel aromat va înlătura ușor orice urme de calcar, săpun și altă murdărie.

GOOD HOUSEKEEPING

8. Murdăria din closet

Depunerile din interiorul closetului sunt mereu dificil de curățat. Șervețelele aromate vă vor ajuta să ștergeți cele mai greu accesibile locuri și să eliminați complet toată murdăria.

TIP HERO

9. Păstrați prospețimea hainelor

Hainele tind să-și piardă prospețime la câteva zile după ce sunt spălate. Puneți câteva șervețele aromate în dulapul cu haine, în valiză sau în geanta pentru sală pentru a avea mereu parte de haine proaspete.

TIP HERO

10. Curățați tigăile și cratițele

Dacă ați gătit ceva gras, s-ar putea ca detergentul și apa să nu poată face față provocării. Pentru a rezolva problema, umpleți vasul cu apă și puneți în el peste noapte un șervețel aromat. Dimineața grăsimea se va lua foarte ușor.

11. Odorizant de casă

Un singur șervețele aromat vă poate odoriza o cameră întreagă. Fixați-l pe plasa ventilatorului și veți observa că după doar câteva minute în încăpere este o aromă foarte plăcută.

TIP HERO

Impresionante idei, nu-i așa? Ce utilizări interesante ați mai adăuga la această listă?