Secretul este dezvăluit! Cum trebuie să conturați buzele pentru ca ele să arate mai mari și mai senzuale

S-ar părea, ce poate fi mai simplu decât să aplici rujul pe buze? Dar machiajul frumos este o adevărată artă. Deja am vorbit despre cum trebuie să vă machiați ochii, astfel încât să arătați frumos și atrăgător. Acum vă oferim o lecție din care veți învăța ce trebuie să faceți pentru a avea buze senzuale, pline și cărnoase, dar în același timp și naturale!

Pentru început, este important să rețineți că nu este corect să conturați buzele cu creionul, depășind conturul natural al buzelor. Este un truc demodat, care nu mai arată modern și elegant. Mai mult ca atât, atunci când rujul puțin se șterge de pe buze, va fi foarte evident că conturul aplicat – nu coincide cu conturul natural al buzelor.

Buzele – ultimul detaliu care trebuie machiat, deoarece dacă veți începe cu buzele și după aceasta veți folosi pudră sau fard de obraz, riscați că aceste produse cosmetice să ajungă și pe buze. De asemenea, este important să vă amintiți că buzele trebuie hidratate. Pentru aceasta puteți folosi orice balsam de buze, de exemplu, până la aplicarea machiajului, acoperiți buzele cu un strat de balsam pentru 15-20 minute. Îndepărtați urmele de balsam cu un disc de vată.

Dacă folosiți ruj lichid, atunci nu ar fi rău mai înainte să folosiți un creion transparent cu o nuanță albă. Acest lucru va ajuta să definiți clar linia buzelor. Acum puteți contura buzele cu creionul colorat. Începeți întotdeauna cu buza superioară!

Cum să conturați corect buzele? Folosiți un creion care se va combina perfect cu nuanța rujului sau va fi cu un ton mai întunecat decât rujul, dar nu mai deschis! Aplicați pe buze un ”X”, în mijlocul buzei superioare. Apoi, din colțuri conturați buzele spre centru.

Acum accentuați centrul buzei inferioare. Trebuie să fie o linie subțire. După aceasta prelungiți linia conturului de la centru până la colțuri. Conturați și buza superioară. Este important să faceți un contur frumos în colțurile gurii. Acest lucru vă permite să creați un efect vizual de buze cărnoase.

Acum, când conturul este gata, aplicați rujul și ieșiți fără ezitare din casă – buzele dvs sunt perfecte!