Secretul aspectului fermecător! Coafuri după 40 de ani: 20 tunsori cu efect de întinerire.

Când decideți să alegeți o tunsoare nouă, trebuie să țineți cont nu doar de forma feței și a ochilor, dar și de structura părului. Aceeași tunsoare va arată diferit pe fiecare femeie. În funcție de părul pe care îl aveți: ar putea fie să vă întinerească sau dimpotrivă.

Tunsori recomandate pentru vârsta de 40 ani! Veți arăta mult mai tinere!

Să vedem în continuare care sunt recomandările oferite de stiliști pentru a vă alege coafura perfectă. Mai întâi de toate: lungimea. Tunsorile scurte ne întineresc: Pixie, Bob scurt sau mediu ne vor ajuta să avem un aspect proaspăt și tineresc.

– Lungimea. Dacă aveți părul destul de lung, dar doriți să-l scurtați, puteți opta pentru un Bob de lungime medie sau unul lung, care sunt foarte la modă.

Dacă optați pentru o lungime medie, atunci alegeți tunsoarea Carre în scări sau nu, evident, în funcție de structura părului dvs.

– Bretonul, la fel, ne va întineri, deoarece acesta va ascunde eventualele riduri. Un exemplu demn de urmat ar fi Olivia Wilde.

– Culoarea, de asemenea, este foarte importantă. Un alt exemplu: Madonna, după ce a ales o culoare foarte întunecată, a îmbătrânit brusc cu câțiva ani!

– Structura părului. Aceasta este foarte importantă atunci, când vă alegeți tunsoarea. Dacă aveți părul des, cu firul gros, atunci ar trebui să evitați tunsorile geometrice. În cazul părului fin ar fi bine să optați pentru tunsorile în cascadă. Nicole Kidman, de exemplu, după ce a renunțat la Bobul ondulat în favoarea părului drept, a întinerit considerabil.

Dacă aveți părul lung, des și creț, ar trebui mai degrabă să-l răriți, decât să-l scurtați, mai ales în zona urechilor. Bobul lung este, la fel, o alternativă bună. Se aranjează ușor și are mai multe variante (îl puteți scări pentru a-l face să pară mai ușor și pentru a evita aspectul de triunghi, care înăsprește trăsăturile feței).

Tunsoarea pentru care a optat Rihanna în ultima perioadă o întinerește mult mai mult, decât atunci când purta părul lung.

Părul foarte subțire ar trebui să fie tuns în scări pentru a-i oferi mai mult volum, ca să pară mai bogat.

Acum vă puteți alege singure coafura care vă va întineri!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.