”Secretele Tropicului” – cum reușește diva Braziliană de 75 de ani să arate mult mai tânără?

În 2019, Suzzane Vieira va împlini 76 de ani, dar aspectul ei este demn de admirație. În anii 2000 a devenit preferata actriță a milioanelor de oameni în întreaga lume. Ea a jucat rolurile principale în telenovelele populare de atunci.

Se goleau străzile când toți fugeau pentru a reuși să vizioneze următorul episod din telenovela ”Secretele Tropicului”, ”Înger crud”, ”Castele din aer” sau ”În numele iubirii”. O întreagă generație a crescut vizionând aceste telenovele.

Actrița continuă să muncească foarte activ și joacă roluri în filme. Clar că nu mai poate juca rolul unei fete ușuratice. Acum doar femeile superbe reprezintă imaginea ei. Cu un machiaj simplu și natural arată destul de frumos. În plus, este plină de putere și energie. Foarte activ participă la faimoasele carnavaluri din Brazilia. Suzzane se folosește de rețelele de socializare și are blogul său pe Instagram.

Această femeie încântătoare, cu plăcere experimentează cu aspectul său. Recent ea și-a tuns părul foarte scurt, pentru a participa la filmarea unui nou serial. Aspectul ei inspiră milioane de femei, pentru ca să nu arate ca o bunicuță după 40 de ani.

Viața personală a vedetei nu este atât de frumoasă. Soțul ei a decedat cu ceva timp în urmă. Este curios, dar soțul actriței era polițist și era mai tânăr decât soția sa cu 30 de ani. În câțiva ani de viață familiară, el a reușit să-i facă multe necazuri și să-i transforme viață într-un chin. Soțul ei ducea o viață dezordonată, foarte urâtă și mizerabilă. Consuma băuturi tari în cantități incredibil de mari. Acum actrița se odihnește după un roman atât de turbulent. Se bucură de compania celor doi câini york, ce îi adoră.

Vedeta mărturisește filosofia și abordarea vieții care este foarte aproape pentru mulți locuitori din Rio de Janeiro. Ea crede că viața trebuie trăită pe deplin la orice vârstă. E important să te bucuri de viață în orice moment și în fiecare zi.

”Am sângele Rio de Janeiro! Știți ce înseamnă acest lucru? Suntem diferiți de restul brazilienilor, suntem imprudenți, trăim prin abordarea ușoară a vieții. Ne bucurăm de ceea ce avem și ușor ne adaptăm la orice.” – a recunoscut actrița, într-unul din interviurile sale.

O astfel de atitudine oferă rezultate pozitive. Merită de luat exemplu!