Secretele Israelului − ce înseamnă firul roșu de la mână stângă

Firul roșu − acum toată lumea îl poartă la mână: vecinele, prietenele, celebritățile poate chiar și tu.

Dar știi de ce trebuie să-l porți?

Sunt mai multe legende în ceea ce privește semnificația acestui fir roșu. Să vedem ce înseamnă cu adevărat.

Din generație în generație, se transmite această tradiție de a purta acest fir roșu, pentru a proteja de deochi, blesteme și alte rele. Rădăcinile acestei tradiții se trag din Israel, de la înțelepții cabaliști.

Legenda spune că simbolul acestui fir este legat de mama întregii omeniri, Rahil. Ea a fost întruchiparea frumuseții și a iubirii. Cabaliștii au cei care au atribuit firului roșu cu o forță specială.

Cu toate acestea, fiecare națiune are propriile legende despre semnificația firului roșu, iar numărul lor este infinit și niciuna nu povestește de unde provine acest fir.

Un lucru este clar – are o putere uimitoare care protejează și te apără de rele.

Roșul este considerat a fi cea mai puternică culoare energetică, deoarece este protejat de planeta Marte, considerată a fi o planetă puternică și protectoare. Firele trebuie să fie din lână naturală. De ce anume lână?

Lâna are multe proprietăți secrete. Un astfel de fir are efect pozitiv asupra circulației sângelui, prin urmare, legarea acestuia la încheietura mâinii poate accelera vindecarea rănilor, poate înlătura inflamația și poate ușura durerea.

Acest lucru este explicat științific: lâna este o sursă de electricitate statică. Ea accelerează circulația sângelui și o reglează.

Firul roșu se leagă la încheietura mâinii stângi și se fac 7 noduri. De ce anume mâna stângă? Se crede că energia negativă intră în corpul nostru anume prin această parte, iar firul împiedică pătrunderea ei.

Trebuie să fie legat corect. Persoană care îl va lega trebuie să aibă suflet pur și energie puternică, poate fi persoană iubită, o prietenă,sau cineva din rudele apropiate. În acest moment ambii ar trebui să vă gândiți doar la bine, atrăgând astfel energia pozitivă.

Cabaliștii cred că dacă firul este legat corect, atunci acesta este un talisman puternic care vă poate influența destin.

Dacă firul tău s-a rupt, nu vă panicați. Acesta este un semn că firul roșu te-a protejat de tragedii. El și-a îndeplinit misiunea și „a plecat” de la tine. E momentul să vă gândiți la un talisman nou.

error: Content is protected !!