Secretele înțelepciunii feminine: 10 semne ale femeii inteligente

În rețelele de socializare puteți găsi zeci de articole de genul: „125 semne după care puteți determina nivelul de inteligență al femeii”. Desigur, în majoritatea acestor articole găsim o informație cunoscută tuturor. Este interesant faptul, că nu există nici o mențiune despre inteligența femeii. De fiecare dată se vorbește despre confort. Precum că o femeie înțeleaptă, trebuie să fie capabilă să-i ofere confortul necesar unui bărbat.

Este imposibil să fim de acord cu această afirmație, dar ca răspuns trebuie să aducem alte argumente, nu-i așa? Iată-le.

Semnele femeii inteligente

Nu se minte singură pe ea

Niciodată, chiar și în lucrurile minore. De ce? Care este sensul? Dacă există o problemă, va trebui oricum să o rezolve! Minciuna doar îi consumă puterile, care mai târziu vor trebui restabilite. De ce să depună un efort suplimentar?

Dacă bărbatul nu sună, înseamnă că nu v-a plăcut suficient de mult încât să vă caute. Atât. Nu trebuie să vă faceți iluzii că a plecat să cucerească Alpii, s-a pierdut în Africa, a uitat numărul de telefon sau este atât de îndrăgostit încât nu știe ce să vă spună la telefon. O femeie inteligentă nu-și pierde timpul cu iluzii deșarte, de aceea nu suferă din cauza consecințelor.

Pentru ea bărbații nu sunt centrul Universului

Bineînțeles iubește bărbații. Dar înafară de bărbații frumoși mai există și alte lucruri preferate – munca, persoanele dragi, hobby. Bineînțeles, bărbații au fost, sunt și vor exista mereu. Probabil a cunoscut deja bărbatul alături de care vrea să îmbătrânească. Dar acest fapt nu-i oferă sentimentul că este o personalitate și o femeie realizată. Este foarte bine dacă va fi deja o femeie realizată, atunci când va cunoaște bărbatul potrivit, și mai ales acest lucru îi va fi de folos dacă relația lor se va încheia.

Cel mai important, este faptul că o femeie înțeleaptă nu este amenințată să devină plictisitoare sau o femeie care sufocă bărbații cu dragostea sa, fără a le oferi puțină libertate și posibilitatea să ia o gură de aer. Nu va fi o femeie care va sta mereu agățată de gâtul bărbatului. Femeile inteligente sunt independente.

Nu se agață de emoții

Când este fericită femeia inteligentă se bucură, când este nefericită – se simte rău. Ea nu trebuie să-și ascundă emoțiile sau să le acumuleze înăuntru. Femeia inteligentă înțelege, că aceste emoții sunt o parte din ea și din sufletul său.

Este adevărat, că va suferi prea mult deoarece nu se înșală singură pe ea, nu analizează toate supărările și insultele, nu-și amintește ceea ce a pierdut. În general, nu o face pe actrița dramatică, care suferă! S-a întâmplat, a trecut peste asta și atât, de ce să analizeze trecutul ani întregi!

Este pătrunzătoare

Acest lucru înseamnă, că îi este imediat clar când oamenii o mint și acest lucru îi este de mare ajutor în viață. Cu toate acestea, intuiția sa nu este selectivă, ea nu se concentrează doar asupra propriei persoane. Simte când cineva suferă și neapărat va oferi sprijinul său. Vede când cineva se bucură sincer și îl va felicita făcându-i pe plac.

Imaginea sa este clară

În haine și accesorii, întotdeauna știe ce i se potrivește și ce nu. De obicei, preferă ținutele verificate. Nu se ocupă cu experimentele, ca mai apoi să nu regrete timpul pierdut.

Nu este în goană după moda schimbătoare. Da, desigur, urmărește toate noutățile din lumea modei, dar din toată mulțimea de ținute o alege pe cea care îi completează stilul. Nu încearcă să impresioneze pe nimeni. Este important doar să mențină armonia în interiorul și în exteriorul său.

De la distanță pare că își alege ținutele foarte ușor și este întotdeauna frumoasă, fără a depune prea mare efort. Reușește să arate armonios și adecvat oricărui context. Exact atât cât o cere situația.

Singură vă stabiliți limitele

Orice sferă a vieții femeii inteligente are limite, după care nu vrea să meargă. Sau dimpotrivă, nu are dorința de a lăsa pe cineva să se apropie de ea.

Mai mult ca atât, cei din anturajul său, simt aceste limite și nu pot să le distrugă sau să le schimbe locul. Nicidecum. Nu ajută nici rugămințile, nici amenințările, nici șantajul și nici încercările de a o minți. Este inutil, o pierdere de timp și energie. Deoarece, numai femeia înțeleaptă decide când și pentru cine poate să mute aceste limite.

Se cunoaște foarte bine

Corpul său nu-i va oferi surprize neașteptate sau neplăcute. Motivul este simplu – este atentă față de el. Desigur, și femeia inteligentă este om și se poate îmbolnăvi, poate avea zile în care să nu aibă timp suficient de odihnă sau este indispusă.

Dar dacă știe că o așteaptă înainte o zi importantă, ea nu se va trezi cu o mahmureală teribilă, pentru că aseară s-a oprit la timp. Apropo, acesta nu este rezultatul unei voințe de fier sau al auto-controlului. Pur și simplu simte dorințele organismului său și știe cât de important este acest lucru.

Are un spirit analitic desăvârșit

Visele desigur sunt bune, dar femeia inteligentă preferă să-și facă planuri concrete, mai ales dacă trebuie să se gândească la lucruri importante. În plus, planurile sunt realizabile. Femeia inteligentă știe care este diferența între analiza corectă a situației, a opțiunilor posibile și planificare. Ei îi reușesc toate aceste lucruri.

Întotdeauna trăiește cu prezentul

Femeia inteligentă percepe trecutul ca o sursă de amintiri și experiență acumulată. Ea nu regretă alegerile făcute sau cuvintele rostite.

Trecutul partenerului, de asemenea o interesează numai în măsura: „Ce s-a întâmplat în general?” Atât. Nu este loc pentru: „De ce așa?”, „Imaginează-ți dacă…”, sau „Într-adevăr, cum a putut!” – trecutul pentru o femeie inteligentă rămâne în trecut.

În ceea ce privește viitorul, această femeie conștientizează că este imposibil să-l prezică. Poate visa sau să-și facă planuri, dar continuă să trăiască cu prezentul.

Este întotdeauna femeie

Acestei femei nu-i sunt interesante expresiile precum: „O femeie adevărată este…” în același timp ea nu-și va nega feminitatea. De ce să o facă? Ea știe că gențile frumoase, florile, confortul locuinței, mâncarea delicioasă și comunicarea cu prietenii sunt importante pentru o femeie. Ea nu uită că a fi femeie este frumos. Să renunțe la aceste lucruri ar fi o prostie, nu-i așa?