Secretele frumuseții netrecătoare a lui Nebahat Çehre. Femeia are 74 de ani, dar arată mai bine ca una de 40!

Se pare că femeile orientale au o frumusețea deosebită, fermecătoare. Dar acesta nu e doar meritul naturii. Femeile din Orient erau celebre pe tot parcursul istoriei pentru capacitatea și cunoașterea lor de a menține pielea într-o stare ideală până la vârste înaintate.

Nebahat Çehre este o actriță din Turcia, care în trecut a fost model. Deja de câteva decenii ea se numără printre cele mai frumoase femei din țara sa! Spectatorii noștri o cunosc după serialul Suleyman Magnificul, în care ea a jucat rolul mamei sultanului. Acesta într-adevăr e un rol ideal pentru această femeie nobilă, așezată, iubitoare, strictă și corectă.

Frumusețea lui Nebahat Çehre

Femeia este deja în al optulea deceniu de viață, dar arată în continuare încântător: are o ținută regală, garderobă elegantă, iar părul și pielea sunt pur și simplu ireproșabile. În unul din interviuri actrița a afirmat că își trăiește vârsta și nu tinde să devină mai tânără, așa cum obișnuiesc vedetele contemporane. Ea consideră că un mod de viață sănătos e mai important decât operațiile plastice.

Pentru a menține pielea în tonus, Nebahat Çehre practică niște proceduri estetice simple. Măștile pe care le folosește femeia sunt foarte eficiente pentru netezirea și tonifierea pielii. De altfel rețetele sunt foarte vechi, iar redacția noastră are plăcerea să vi le împărtășească și vouă.

Măști orientale pentru întinerire

Mască cu ouă de prepeliță

Ingrediente

 • 2 ouă de prepeliță
 • 2-3 picături de suc de lămâie
 • 1 linguriță de ulei de măsline
 • 1 linguriță de miere de albine

Mod de preparare și administrare

1. Dacă aveți piele uscată, excludeți sucul de lămâie, iar dacă pielea e grasă, excludeți uleiul de măsline.

2. Amestecați bine toate ingredientele, apoi aplicați masa obținută pe pielea feței și a gâtului, curățind-o în prealabil.

3. Țineți masca timp de 20 de minute, apoi spălați-o cu apă caldă și ștergeți-vă cu un prosop cu mișcări ușoare. Apoi aplicați cremă hidratantă.

Mască cu ghimbir

Ingrediente

 • 1 linguriță de rădăcină măcinată de ghimbir
 • 2 lingurițe de făină de ovăz
 • 1 linguriță de ulei de măsline
 • 1 linguriță de frișcă
 • 1 lingură de apă clocotită

Mod de preparare și administrare

 1. Amestecați ghimbirul cu făina de ovăz, adăugați apă clocotită și amestecați bine. Veți obține o masă de consistența unei creme vâscoase. Adăugați apoi uleiul și frișca (încălzită în prealabil) și amestecați bine.
 2. Curățați pielea feței și a gâtului și aplicați masca într-un strat gros pentru 20 de minute. Apoi spălați-vă cu apă caldă și aplicați cremă hidratantă.

Aceste măști sunt potrivite pentru femeile de orice vârstă, iar cantitatea ingredientelor poate fi ajustată în funcție tipul pielii.

Înainte de a începe cura, asigurați-vă că nu aveți alergie la ingredientele indicate. Aplicați măștile pe rând, câte una pe zi, pe parcursul a 2 săptămâni. Doar astfel veți reuși să obțineți un rezultat bun și durabil.

Pielea dvs. va străluci ca la frumoasele femei orientale din povești! Distribuiți articolul și prietenelor dvs. care poate au nevoie de asemenea sfaturi!