Se interzice să purtați haine demodate după vârsta de 60 de ani: 10 look-uri moderne pentru această primăvară

Stilul elegant este versatil și potrivit atât pentru ieșirile de zi cu zi, cât și pentru crearea unor look-uri de seară.

Fashionista noastră de astăzi ne demonstrează că putem arăta impecabil la orice vârstă.

Rochiile plisate sunt perfecte pentru doamnele de după 60 de ani. Detaliile ținutei sunt bijuteriile masive de culoare aurie.

Pantalonii cargo sunt stilați și practici. Bloggerița nu a dat greș combinând o bluză leopard print de accent. Geanta și încălțămintea fac diferența.

Bloggerița nu se teme de culorile aprinse. Pantalonii din piele mată și sacoul galben creează o ținută îndrăzneață, perfectă pentru acest sezon.

Un cardigan alungit se potrivește bine cu bluză și pantaloni.

Dacă doriți, puteți completa imaginea cu eșarfă sau batistă.

Ținuta în tonuri de bej subliniază caracterul calm, echilibrat al unei doamne. Pentru a-și revigora puțin ținuta, fashionista a completat look-ul cu pantofi și accesorii cu animal print expresiv.

Midi este lungimea optimă pentru o doamnă stilată. Imaginea este concepută într-o gamă reușită de culori, albastrul este grozav pentru stilul casual, precum și pentru crearea ținutelor relaxate de birou.

Într-o zi răcoroasă puteți combina o fustă plisată cu un jumper într-o nuanță proaspătă de albastru deschis.

Fashionista noastră combină perfect imprimeul cu piese vestimentare simple.

Un sacou alungit în combinație cu long sleeve cu dungi și o pereche de pantaloni drepți formează o ținută simplă și totodată stilată pentru primăvară. Eroina noastră a completat imaginea cu stiletto, dar puteți purta și mocasini sau adidași.

Ce părere aveți despre aceste ținute? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!