Sculpturi incredibile realizate pe nisip de către talentatul Andoni Bastarrika

Andoni Bastarrika un „sculptor pe nisip” talentat cunoscut în toată lumea.

Creează de mai mult de 2 decenii minunate sculpturi în nisip, dar publicul a aflat despre el recent, după ce a publicat o fotografie pe portalul Reddit.

La momentul actual mulți vor să viziteze Țara Bascilor pentru a vedea această splendoare cu propriii ochi!

1.

Lucrările sale sunt foarte frumoase și par reale.

2.

Andoni recunoaște că este autodidact. Nu cunoaște regulile de desfășurare a concursurilor internaționale în modelarea nisipului și nu preferă să participe la ele.

Îi place foarte mult să creeze sculpturi cu animale.

3.

Cai, crocodili, rechini și multe alte animale prind viață pe plajă, în sculpturi incredibil de realiste.

4. 

Andoni Bastarrika își împărtășește cu drag secretele sale. Principalul lucru este să înțelegeți detaliile prin care imaginea „prinde viață”. La început pare o muncă grea, iar rezultatul este stângaci. Inițial se creează fundației sculpturii, apoi se utilizează pensule, lopeți și chiar scobitori, pentru a realiza o sculptură cât mai realistă.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

Îmi place nisipul, – scrie Andoni în profilul său de Instagram, pentru că în sculpturile mele se adună particule infinite de nisip, îmbrățișându-se reciproc. Fiecare dintre noi ar trebui să îmbrățișeze o bucată de lume, păstrându-și autenticitatea pentru a colabora pentru un scop comun.

Ca orice părinte bun Andoni, fiind pe malul mării cu fiicele sale și-a încercat talentul, realizând una dintre primele sale sculpturi în nisip: Mica Sirenă! Astfel și-a descoperit talentul incredibil, perfecționându-se în anii următori, până a devenit celebru în întreaga lume.

V-au plăcut aceste sculpturi? Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră!