Scorțișoara este un ingredient minune! Îți va deschide culoarea părului cu două sau chiar trei nuanțe

Scorțișoară nu este doar un condiment aromat, este o vopsea naturală, care conferă părului vitalitate și strălucire. Și părul va mirosi incredibil de aromat!

1. Pregătiți o pastă din scorțișoară.

Într-un recipient, amestecați o cană de balsam de păr, 3 linguri de scorțișoară pudră și 1/3 cană de miere. Se amestecă bine ingredientele cu o lingură din plastic sau lemn pentru a forma o masă omogenă. Nu folosiți ustensile metalice deoarece pot intra în reacție cu acest amestec.

2. Aplicați pe toată lungimea părului.

Spălați părul ca de obicei cu șamponul preferat. Când părul este puțin uscat, aplicați amestecul obținut pe păr cu ajutorul unui pieptene, astfel veți obține o culoare uniformă.

Aveți grijă ca scorțișoara să nu cadă pe pielea feței, după cum știți, poate provoca o ușoară roșeață sau iritație. Nu se recomandă nici să masați scalpul.

3. Timpul de acțiune.

După aplicarea amestecului, strângeţi părul şi acoperiți-l cu o folie de plastic, apoi cu un prosop. Peste 30 de minute, îndepărtași prosopul, iar folia de plastic se dă jos după 4-5 ore. Cu cât este mai mare timpul de acțiune, cu atât este mai intens rezultatul. Masca se îndepărtează cu apă caldă.

4. Rezultatul este pe măsura așteptărilor! 

Masca pe bază de scorțișoară vă va deschide culoarea părului cu 1-2 nuanțe. Cu cât repetați mai des această procedură, cu atât veți obține o nuanță mai deschisă a părului. În plus, dacă doriți să vă deschideți culoarea părului nu cu 2, ci cu 3 nuanțe, adăugați 4 linguri de pudră de scorțișoară.

Știați că vă puteți vopsi părul cu ingrediente naturale care nu dăunează părului?