Scăpați pentru totdeauna de muște și țânțari cu ajutorul șervețelelor de hârtie și altor trucuri

Muștele și țânțarii sunt niște insecte care ne cauzează multă iritație și chiar frustrare. Mai ales în perioada caldă a anului noi suntem gata să ieșim îndată până la magazin pentru a cumpăra niște soluții împotriva lor, ca măcar pentru un timp să nu simțim acest deranj.

Dar redacția noastră a găsit câteva metode mult mai simple de a scăpa de prezența insectelor enervante, și asta fără folosirea chimicalelor! Pare incredibil? Urmăriți articolul în continuare…

Puteți începe prin a face o pâlnie din șervețel de hârtie pe care să o așezați într-un borcan de sticlă. Gura acestei pâlnii ar trebui să fie de 2-3 cm, iar partea de jos a sa să fie la 5 cm deasupra fundului borcanului. Adăugați în borcan niște momeli (de ex. fructe stricat) și veți observa că insectele încep să se adune acolo.

Vin roșu

Amestecați o jumătate de pahar de vin roșu și un pahar și jumătate de apă. Stropiți cu acest amestec interiorul unui borcan, apoi acoperiți-i gura cu folie alimentară. Faceți câteva găuri în folie, astfel încât insectele să poată pătrunde în interiorul borcanului.

Oțet de mere

Încălziți 1/2 de pahar de oțet de mere, apoi adăugați câteva picături de săpun lichid și amestecați bine. Apoi turnați amestecul obținut într-un borcan și la fel acoperiți-l cu folie alimentară găurită.

Mâncare stricată

Mâncarea stricată este foarte atrăgătoare pentru muște și țânțari. Dacă aveți niște produse alimentare alterate, așezați-le într-un borcan și acoperiți-l cu folie alimentară, în care să faceți niște găuri pentru pătrunderea insectelor. Dacă apelați la această metodă, înainte de a curăța borcanul după toată această procedură adăugați în el puțină apă, ca insectele să fie distruse definitiv.

Să aveți o vară cât mai plăcută!

Sursa: spytrips