Scăpați de purici pentru totdeauna. Descoperiți câteva metode naturale!

Mulți oameni consideră că puricii sunt doar niște insecte care deranjează câinii și pisicile. Deși într-adevăr aceștia sunt foarte iritanți pentru animalele domestice, nici oamenii nu au imunitate la pișcăturile de purici. Aceste insecte se reproduc foarte repede și se pot infiltra în scurt timp în întreaga locuință.

Este important să scăpați de purici cât mai curând și să preveniți reapariția lor. Dacă nu sunteți un fan al chimicalelor, vă propunem aceste câteva produse naturale împotriva puricilor.

1. Distrugeți puricii cu acest produs non-toxic

Puneți într-un borcan 1/2 de pahar de bicarbonat de sodiu și 1/2 de linguriță de ulei esențial de portocale. Acoperiți borcanul și agitați bine conținutul, după care presărați praful obținut pe blana animalului domestic și frecați-l ca să ajungă până la piele.

HEALTHY CHILD

2. Amplificați puterea șamponului

Protejați-vă animalele de companie de deranjul puricilor amestecând 1/2 de pahar de șampon pentru câini cu 1/2 de pahar de suc proaspăt de lămâie și 2 pahar de apă. Spălați animalul cu acest amestec în loc de șampon o dată pe săptămână.

PUBLIC DOMAIN

3. Folosiți plantele din grădină

Cea mai simplă metodă de a evita puricii este să nu-i lăsați să ajungă la casa dvs. Spre exemplu puteți crește în grădină și mai ales în apropierea casei plante cu efect repelent împotriva puricilor și altor insecte, cum ar fi: salvia, cătușnica, menta, busuiocul ș.a.

PUBLIC DOMAIN

4. Zgardă făcută manual

Cățelul dvs. se va putea juca în siguranță oriunde și-ar dori dacă îi puneți o zgardă împotriva puricilor. Amestecați 3-5 picături de ulei de levănțică și 1-3 lingurițe de apă. Turnați câteva picături de amestec peste o bandana și folosiți-o în calitate de zgardă.

EVERYDAY ROOTS

Folosiți produse sigure și inofensive împotriva puricilor, pentru a proteja copiii și animalele de companie împotriva acestor insecte. Recomandați aceste metode și prietenilor dvs.