Sarafane elegante pentru femeile trecute de 40 de ani: modele care te fac tânără și stilată

În garderoba unei femei trecute de vârsta de 40 de ani sarafanul reprezintă o soluție universală pentru crearea unei ținute de birou, de oraș sau chiar a unei ținute de seară. Vă prezentăm în acest articol particularitățile alegerii unui sarafan elegant.

Înainte de a alege un sarafan, trebuie să evaluați obiectiv starea pielii de pe umeri, genunchi și din zona decolteului.

Sarafan cu bretele strâns pe talie

Modelele cu bretele și decolteu pătrat sunt o soluție perfectă pentru femeile trecute de 40, la care pielea este destul de îngrijită. Centura va scoate în evidență talia, iar pantofii cu toc vor sublinia eleganța picioarelor.

Sarafan strâns pe talie

Un asemenea model vă va face să vă simțiți confortabil într-o zi caniculară, asigurându-vă și un aspect plin de feminitate.

Sarafan din tweed

Vă înșelați dacă credeți că tweed este un material exclusiv pentru perioada rece a anului. Un sarafan confecționat din tweed vă va asigura o ținută elegantă pe tot parcursul sezonului cald.

Sarafan din denim până la genunchi

Denimul în general are un efect de întinerire și deja de mulți ani nu mai este opțiunea exclusivă a adolescenților. Sarafanul din denim trebuie să fie în garderoba oricărei femei stilate.

Sarafan din denim mai jos de genunchi

Modelele mai lungi de sarafan din denim sunt de asemenea o alegere perfectă pentru femeile care vor să-și sublinieze gustul și rafinamentul.

Sarafan riguros până la genunchi

Asta e o soluție perfectă pentru ținuta de birou, mai ales dacă asortați sarafanul cu o cămașă în stil clasic. În zilele mai călduroase puteți înlocui cămașa cu o bluză de mătase.

Sarafan riguros mai jos de genunchi

Modelele mai lungi de sarafan arată ceva mai riguros și totodată ascund micile imperfecțiuni din zona genunchilor. Modelele cu centură și nasturi pe toată înălțimea arată deosebit de elegant.