Șapte idei pentru gospodinele care au un multicooker în bucătărie

În ultimii ani multicookerul cucerește rapid piața și inimile clienților. În acest aparat compact se conține o întreagă bucătărie, înlocuind cu succes vesela și aparatele pentru gătit. În plus mâncarea nu se arde și este o plăcere să-l speli.

În acest articol vă vom dezvălui 7 secrete care vor fi cu siguranță o adevărată descoperire pentru Dumneavoastră.

Dacă veți selecta programul „Pilaf” și veți pune cartofi la înăbușit, veți obține un rezultat perfect, cartofii vor avea o crustă aurie și vor fi foarte gustoși. După ce veți prepara cartofii, setați programul „Încălzire” și nu trebuie să faceți nimic altceva!

Iar acest secret este o mare descoperire pentru cei leneși. Selectați același program „Pilaf”. Puneți în vasul de gătit cu 0,5 kg de colțunași congelați, adăugați 250 ml apă, 30 g unt. Adăugați sare și piper după gust. Apăsați pe buton și așteptați până va fi gata.

Puteți găti o supă de legume foarte ușor și rapid setând regimul„Înăbușire”. Acest regim va dura aproximativ 1,5 ore, iar la final veți obține o supă delicioasă.

Dacă aveți oaspeți pe neașteptate și trebuie să gătiți cât mai rapid cel puțin 2 feluri de mâncare? Setați programul „Hrișcă” sau „Înăbușire”. În partea de jos pregătiți cartofi sau hrișcă, iar în partea de sus pârjoale, pui, cârnați sau carne.

Puteți, de asemenea, prăji niște carne tocată cu ceapă, setând programul „Coacere”. Dacă setați programul „Pilaf”, adăugați aici macaroane, turnați deasupra lor apă fiartă, adăugați condimentele necesare și așteptați până când va fi gata. Macaroanele cu carne tocată sunt gata.

Un alt secret pe care probabil nu-l știați ar fi că programul „Coacere” vă permite nu doar să pregătiți deserturi delicioase, dar să prăjiți carne sau pește.

Activați programul „Înăbușire” și adăugați toate ingredientele necesare, iar peste 12 ore veți obține o piftie transparentă și delicioasă.