Să recunoști un Vărsător este simplu – sunt niște oameni foarte buni!

Să vorbim astăzi despre calitățile Vărsătorului, ne propune Para Loc Curiosos. Nativii acestei zodii sunt cu adevărat foarte speciali! Vărsătorii sunt inteligenți și rezonabili, pot deveni prieteni buni. Și asta nu este tot!

Iată 15 motive pentru care Vărsătorul ar trebui să fie apreciat, iubit și răsfățat de toată lumea:

1. Vărsătorii sunt extrem de inteligenți.

Chiar și cei mai lenoși Vărsători pot obține rezultate foarte bune, fără a depune prea mult efort. Imaginați-vă ce rezultate ar putea obține Vărsătorul, care face tot ce-i stă în puteri pentru a obține succesul! Ei au o colecție de premii, burse, medalii… și acesta este doar începutul.

2. Vărsătorii sunt elocvenți.

Unii dintre ei pot fi timizi, alții sunt foarte vorbăreți. Când vorbesc Vărsătorii care de obicei tac, toată lumea îi ascultă cu atenție.

Vărsătorii timizi încep a fi elocvenți, îndată ce vine vorba despre ceea ce îi interesează.

3. Vărsătorii sunt rezonabili.

Această calitate a Vărsătorilor se manifestă în orice sferă a vieții – în afaceri, în muncă, în dragoste. Ei gândesc practic. Romantismul le este străin. Vărsătorii nu vă vor bucura prea des cu mesaje în care vă declară dragostea. Dramatismul și impulsivitatea nu le sunt caracteristice.

4. Vărsătorii – lideri înnăscuți.

Pentru aceasta Vărsătorii au toate calitățile necesare. Ei sunt gata să-și asume responsabilitatea. Vărsătorii au o natură creativă, capabilă să ia decizii și să planifice acțiunile ulterioare. Uneori, este adevărat, că Vărsătorii pot fi persoane nepoliticoase și dure în declarațiile sale. Dar nimeni nu este perfect!

5. Vărsătorii iubesc singurătatea.

În singurătate Vărsătorii se simt destul de confortabil. Iubesc să petreacă timpul explorând lumea sa interioară, reflectând despre tot felul de lucruri și evenimente, sau pur și simplu bucurându-se de liniște și pace. Pentru Vărsători este o problemă să-și împărtășească sentimentele și gândurile.

6. Vărsătorii sunt obiectivi.

O persoană cu această calitate este capabilă să privească situația cu o minte deschisă, pentru a oferi recomandări și sfaturi practice. Într-o dispută, astfel de oameni nu-și vor impune punctul de vedere, vor fi de acord cu cei ale căror gânduri și idei le par mai rezonabile.

7. Vărsătorii – prieteni și parteneri adevărați.

Nativii acestei zodii își aleg prietenii foarte atent, se apropie de cineva treptat și dificil, pentru apropiere trebuie să cunoască persoana foarte bine. Dacă aveți un prieten Vărsător, să știți, că aveți cel mai devotat și loial prieten, care va fi cu voi până la sfârșit.

8. Vărsătorii – interlocutori minunați.

Și acest lucru este ușor de explicat! Deoarece Vărsătorii sunt extrem de inteligenți. Stimularea circumvoluțiunilor creierului – este necesitate vitală pentru ei. Plăcerea supremă pentru Vărsători este o conversație intelectuală.

9. Vărsătorii – oameni buni.

Nu sunt conflictuali. Și cu siguranță nu vor fi primii, care vor începe disputele inutile. Vărsătorilor nu le plac plângerile celor din jur despre ”cât de greu este să trăiești”, ei știu că este posibil să trăiești fericit, dar pentru aceasta trebuie să te strădui și nu să te plângi mereu. Pentru ca viața lor să fie fericită, ei vor face tot ce le stă în puteri.

10. Vărsătorii știu ce-și doresc…

… și cum să obțină acest lucru. Din ei se primesc cercetători de excepție și oameni de știință remarcabili (de exemplu, astronomi și istorici). Au gust și creativitate înnăscută, pot excela în artă și științele umanitare, în special în poezie. Vocația lor poate fi muzica, munca socială și pedagogia.

11. Vărsătorii iubesc să fie între oameni.

În mulțime Vărsătorii într-adevăr se simt foarte confortabil, parcă se hrănesc cu energia mulțimii.

12. Vărsătorilor le este indiferent cu cine să prietenească.

Lor chiar le este indiferent cine sunteți, de unde veniți, care este condiția și poziția dvs în societate. Pentru Vărsători privilegiile și titlurile nu reprezintă o valoare.

Ei pot fi înconjurați de prieteni, dar mereu tind spre independență și intimitate.

13. Vărsătorii prin natura lor, sunt individualiști și le este indiferent ce gândesc alții despre ei. Astfel de oameni mereu fac totul după propriul său plac.

14. Vărsătorii adoră călătoriile. Foarte mult. Drumul și aventurile îi ademenesc mereu.

15. Vărsătorii se pot adapta oricăror dificultăți și situații. Pentru ei nu există bariere – există doar oportunități.

P.S. Această descriere corespunde caracterului dvs? Aveți ceva de adăugat la această listă? Așteptăm comentariile dvs!

error: Content is protected !!