Să comparăm: 10 modele de manichiură stilată și manichiură vulgară. În acest an multe lucruri se vor da uitării

Manichiura este un accent în ținuta fiecărei femei, precum și o reflectare a caracterului său. Aici un rol important îl joacă gustul și starea de bine, însă cel mai important în design-ul unghiilor este să urmăriți tendințele și să știți ce este și ce nu este actual, deoarece unghiuțele dvs. pot să vă joace festa.

Echipa noastră vă prezintă ce gen de manichiură se consideră demodată și nu mai este actuală. Plus care sunt cele mai importante tendințe.

Tendințele în design-ul unghiilor

Anti-tendințe în manichiură

1. Forma

Unghiile lungi de formă ascuțită sau pătrată sunt demodate. Nu sunt moderne nici unghiile cu ojă mată sau mai rău cu lac incolor sau deloc. După părerea bărbaților astfel de unghii amintesc niște arme periculoase. De asemenea, este timpul să uitați de unghiile false lungi.

2. Unghiile Barbie și culorile aprinse

Culoare roză este foarte frumoasă. Dacă femeia este îmbrăcată preponderent în negru, iar unghiile sunt vopsite în roz, atunci acest lucru arată demodat și inestetic. Același lucru se referă și la unghiile galbene, verzui, portocalii. În 2007 aceste culori erau în top. Însă au trecut mulți ani de atunci.

3. Lunulele

Lunulele au fost un adevărat hit în 2016-2017. Acum au devenit un antitrend. Lumea modei este foarte schimbătoare și tendințele nu persistă prea mult.

4. Nail-art excesiv

Odată cu apariția multor nail-cluburi și diferitelor tehnici de pictare pe unghii, a început o adevărată bătălie pentru cele mai originale și neobișnuite desene. Pe o unghie este o inscripție, pe alta o floare, pe a treia un print leopard sau un apus… În acest an toți stiliștii recomandă să renunțați la această dragoste față de capodopere pe unghii. Cu cât mai puțin, cu atât mai bine.

5. Strasurile

Acum la modă este totul strălucitor, însă nu strasuri pe unghii, în special pe cele lungi. Acest glamour face orice ținută să pară ieftină și în multe cazuri arată ridicol. Spre exemplu, când o doamnă cu o astfel de manichiură merge în transport public sau alege cartofi la piață.

În acest an în manichiură, la fel ca în machiaj există 2 extremități: fie naturalețea îngrijită, fie intensitate maximă. Dar nu confundați cu pestriț și vulgar.

Tendințe în manichiură

1. Forma

La majoritatea prezentărilor modelele aveau propriile unghii scurte sau de forma migdalei de lungime medie. Este total opus tendințelor trecute. Aceste unghii arată feminin și elegant. Ele reflectă tendința actuală a unui mod sănătos de viață și naturalețea.

2. Culorile 

Toate nuanțele de la culoarea fină a lavandei până la ultraviolet sunt actuale în design-ul unghiilor. Atrageți atenție la nuanțele de roșu, bordo, maro și nud. O altă tendință pe care o susțin majoritatea stiliștilor este lipsa oricărei culori sau ojă incoloră. Acest lucru se referă la unghiile scurte.

3. French inversat

Acest tip de manichiură va fi o alternativă reușită pentru lunulele plictisitoare. Puteți folosi orice culori.

4. Dungile

Acum deja nu mai este la modă să faceți desene complicate, dar în acest an sunt foarte populare diferite tipuri de dungi. Ele pot fi strălucitoare, contrastante, de diferite forme. De fapt, puteți crea ce doriți. De asemenea, continuă să fie actuale desenele care imită diferite pietre: marmoră, cuarț și altele.

5. Metalic strălucitor

Sunteți libere să alegeți ojele cu luciu metalic. Acum sunt moderne. Doar că nu trebuie ornamentate cu desene, deoarece culorile de la sine arată neobișnuit și interesant.

După cum ați văzut în acest an puteți nici să nu vopsiți unghiile, important este să fie îngrijite. Țineți minte manichiura trebuie să completeze ținuta dvs., dar să nu fie elementul principal.