Roșu este culoarea anului 2019. Descoperă 15 ținute incredibil de feminine!

Culoarea roșie este exact ceea ce aveți nevoie în 2019, iar aceasta nu trebuie să lipsească din garderoba dvs. Prin urmare, cu cât mai multe nuanțe de roșu veți avea, cu atât mai variate ținute veți crea. Este o culoare ușor de purtat în diferite combinații de texturi și imprimeuri.

Într-adevăr, potrivit declarațiilor designerilor și Institutului Pantone, nuanțele roșului incendiar sunt culorile care vor fi în vogă în anul 2019, și pe care fiecare femeie ar trebui să le poarte, căci nu va da greș.

Fie că optați să purtați o rochie elegantă, în această nuanță electrică, veți fi fără îndoială feminine și elegantă.

1. 

Costumul este o altă opțiune care nu trebuie să lipsească din garderoba dvs. Dacă codul vestimentar vă permite o anumită libertate la serviciu, alegeți să purtați un sacou roșu și pantalonii clasici drepți. Cu siguranță veți fi în centrul atenției.

Dacă vi se pare prea mult o ţinută toată roșie, puteţi să purtați doar un element roșu pentru a scoate în evidență imaginea dvs. Acesta va arăta grozav cu o bluză de șifon, o cămașă de satin, o eșarfă interesantă, cizme frumoase sau pantofi, genți sau accesorii pentru păr.

2. 

Roșu se combină, atât cu negru, alb și gri, cât și cu alte nuanțe mai deschise − roșu, roz, fucsia, galben, portocaliu, auriu, albastru și, de asemenea, bej, maro și culoarea nisipului.

De la un roşu aprins şi puternic, până la roşu burgund şi portocaliu, toate sunt perfecte pentru a da viaţă garderobei dvs în anul 2019!

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Purtați cu încredere toate nuanțele de roșu și fiți sigure că nu veți trece neobservată!