ROȘU este o culoare de lux – 12 ținute moderne, ce dovedesc acest fapt.

Culoarea intensă, fără compromisuri și incredibil de feminină este Roșie. Această culoare este pentru doamnele încrezute în sine și în propria lor irezistibilitate. Iar pentru cele ce doresc să fie așa, dar sunt timide, vă sugerăm să încercați să potriviți culoarea roșie în garderoba dvs de zi cu zi. Pentru dvs, dragi cititori – dovezile ce ne arată că aceasta e o culoare de lux și destul de versatilă în același timp.

1. La birou 

Alb și negru, desigur este clasic, dar uneori devine plictisitor. De ce să nu diluăm puțin plictiseala cu o nuanță extraordinară de roșu? Mai ales dacă codul de îmbrăcăminte permite astfel de experimente. Cea mai bună opțiune este o jachetă roșie. Arată perfect și foarte armonios cu negru, alb sau bej!

1.1

1.2 

Pentru cele mai curajoase doamne – un costum elegant, stacojiu. Puteți schimba gradul de îndrăzneală cu ajutorul bluzelor, încălțămintei și a accesoriilor.

1.3 

Pentru cele ce încă mai stau la dubii, un top sau o bluză roșie sub jacheta neagră va fi bine. Pare și atrăgătoare și în același timp modestă.

1.4 

2. La o plimbare

Pentru o plimbare, cu vestimentația este mult mai simplu – din considerentele că nu există etică corporativă aici și sunteți liberi să alegeți o îmbrăcăminte ce vă este pe plac și la dorință. Prin urmare dacă simțiți necesitatea de un detaliu în vestimentație mai intens și mai puțin obișnuit, hotărâți-vă! Alegeți un pulover roșu, împrumutați de la prietena dvs o fustă neagră cu imprimeuri și poate totuși vă procurați un palton roșu.

Este verificat: 100%, acest ansamblu de îmbrăcăminte vă va face să aveți parte de o bună dispoziție în zilele reci a primăverii. Mai mult ca atât, nu numai dvs veți avea dispoziție bună, ci și cei din jur. Bucurați-vă pe dvs însuși și pe cei din jur!

2.1 

2.2 

3. La o întâlnire cu prietenii.

Cel mai bine e să alegeți o jachetă roșie. În ea veți fi mereu în centrul atenției și nu veți trece neobservată de cei din jur. Unde mai pui, nu veți îngheța. Apropo, haina se poartă foarte bine și este practică. Așa scurtă este potrivită pentru blugi și pentru fustă – ușoară, de lână sau denim.

3.1 

Nu uitați de un pulover roșu. Textura tricotată și blugii, dar mai bine ar fi o pereche de pantaloni din piele – vă oferă o ținută confortabilă și elegantă.

3.2 

4. La o serbare sau ceremonie

Acum despre cel mai plăcut! Roșu este pur și simplu creat pentru a străluci, a încânta și a fi o vedetă pe timp de seară, pentru că arată excelent atât pe rochia cea mai simplă, cât și pe o rochie luxoasă. Decolteu, pliuri, paiete, croială de diverse forme – toate acestea sunt veșnicii tovarăși a acestei culori fabuloase. Principala cerință aici sunt pantofii cu tocuri înalte. Iar ce culoare deja veți alege, este doar o chestiune ce ține de gustul dvs.

4.1 

4.2 

4.3 

Să luați în considerație faptul, că pe lângă negru, roșul se combină frumos cu auriu și argintiu. De această oportunitate nu se poate să nu vă folosiți.

Adorați culoarea roșie? Așteptăm cu drag comentariile dvs.