„Rosa salvaje” și „Simplemente María”: cum arată acum actorii din telenovelele anilor ’90

Telenovelele mexicane de la începutul anilor ’90 au fost urmărite de foarte multă lume.

V-ați întrebat ce s-a întâmplat cu actorii din aceste telenovele, au reușit să-și mențină faima?

Victoria Ruffo (1962).

Telenovela „Simplemente María”, care are 142 de episoade, a fost filmată în 1989. Victoria Ruffo care avea pe atunci vârsta de 27 de ani, era deja o actriță cunoscută în patria ei, iar după telenovelă a devenit celebră în foarte multe țări.

Datorită acestei telenovele actrița l-a întâlnit pe primul ei soț, Eugenio Derbes, și a născut un fiu, Jose Eduardo. Au divorțat în 1996, iar cinci ani mai târziu Ruffo s-a căsătorit cu politicianul Omar Fayyad și a dat naștere gemenilor Anuar și Victoria.

Cel mai recent serial TV cu participarea ei, „Amazoane”, a fost lansat în 2016.

Manuel Saval (1956-2009).

Actorul Manuel Saval a devenit faimos pentru rolul său Juan Carlos del Villar în „Simplemente María”, un aristocrat bogat.

Manuel a jucat în multe telenovele, dar, în 2006, a fost nevoit să renunțe la carieră.

Veronica Castro (1952).

Actrița a jucat în două telenovele simultan. Mariana din „Los ricos también lloran” (1979) este al patrulea rol al Veronicai Castro și cel care i-a adus popularitate în Mexic.

Opt ani mai târziu a obținut rolul principal în telenovela „Rosa salvaje” (1987). Actrița a trebuit să interpreteze rolul unei tinere de 18 ani, deși avea aproape dublul vârstei! Dar s-a descurcat cu brio.

Veronica nu a fost niciodată căsătorită, dar are doi fii mari.

Castro a jucat în 18 seriale TV, în peste de 30 de filme și a înregistrat peste 20 de albume muzicale. Castro și-a anunțat retragerea din cariera de film, deși seria „La casa de las flores”, în care a jucat, a avut mare succes.

Rogelio Guerra (1936–2018).

Actorul Rogelio Guerra a jucat rolul lui Luis Alberto în „Los ricos también lloran”. La momentul filmării avea 43 de ani. În cariera sa a jucat în 20 de seriale TV și în multe spectacole.

În 2014, Rogelio a încetat să mai joace în filme.

Guillermo Capetillo (1958).

Actorul Guillermo Capetillo a jucat alături de Veronica Castro în ambele telenovele pe care le cunoaștem. În „Los ricos también lloran” era fiul ei Beto (deși era cu doar șase ani mai tânăr decât „mama”), iar în „Rosa salvaje” a jucat rolul fraților gemeni Ricardo și Rogelio. A apărut în mai mult de 30 de seriale TV, dar niciunul nu a fost la fel de popular ca acestea. Din 2014 nu mai apare în filme.