Rochiile în stil francez 2019-2020: 8 ținute uimitoare

Stilul francez este unul rafinat, clasic care se combină perfect cu feminitatea.

Nu este necesar să aveți în garderobă foarte multe haine, nu trebuie să urmați orbește toate tendințele modei, femeile care preferă stilul francez poartă doar ceea ce li se potrivește.

Dacă doriți să vă procurați o rochie în stil francez, trebuie să alegeți una laconică și feminină care să vă vină perfect.

Rochia „teacă”.

Este o rochie versatilă, potrivindu-se oricărui tip de siluetă. Alegeți modelele minimaliste și culorile neutre: bej, alb și negru care pot fi completate cu accesorii extravagante sau mai clasice în stilul Coco Chanel.

1.

2.

Rochia cu fustă pufoasă.

Doriți să obțineți un look mai romantic? Acordați atenție modelelor cu fustă pufoasă, care sunt foarte feminine, comode și originale. Ca și în versiunea anterioară, vă recomandăm să alegeți doar nuanțe pastelate neutre pentru un look elegant și atrăgător. Vă puteți completa ținuta cu o pereche de balerini, adidași sau pantofi eleganți.

3.

4.

Rochii vaporoase.

Aceste rochii trebuie să apară neapărat în garderoba Dumneavoastră, dacă doriți să arăți ca o adevărată pariziană.

5.

6.

Sarafane romantice și rochii pentru a merge la plimbare. 

Fără îndoială, dacă doriți să creați o imagine unică pentru fiecare zi în stilul francez, trebuie să alegeți rochiile romantice, care pot fi, de exemplu, cu ornamente de dantelă, laconice și libere. Aceste rochii vă vor oferi o notă de feminitate și stil. Puteți completa aceste ținute cu gentuțe cochete,iar din încălțăminte alegeți balerini, mules ori sandale.

7.

8.

Care din aceste ținute v-a plăcut cel mai mult? Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră!