Rochii la modă în sezonul de toamnă: ținute feminine pentru zilele răcoroase

Rochiile sunt foarte feminine, elegante și comode.

Iată care sunt tendințele acestei toamne pentru doamnele de după 50 de ani.

Rochia maxi din șifon.

Este o rochie comodă și vaporoasă, perfecte pentru începutul toamnei. Pentru zilele răcoroase o puteți purta cu un cardigan sau vestă. O rochie de toamnă poate fi sobră cât și romantică.

1.

2.

Rochii care accentuează talia.

Dacă doriți să vă scoateți în evidență talia subțire, optați pentru modelele montate. O altă idee ar fi să purtați rochia cu o curea, care va crea o siluetă sofisticată feminină. Pentru a fi în pas cu moda vă recomandăm să alegeți curele mai late.

3.

4.

Decolteul în formă de V.

Rochiile cu acest tip de decolteu alungesc vizual silueta și vă ajută să păreți mai suple. Pentru un look mai sofisticat puteți folosi niște bijuterii originale.

5.

6.

Rochia dreaptă.

Acest model de rochie este universal și se potrivește tuturor tipurilor de siluetă, ascunzând cu succes unele imperfecțiuni. Cel mai potrivit model este cel care ajunge puțin mai jos de genunchi și care poate fi combinat cu o pereche de cizme înalte, care sunt la modă în această toamnă.

7.

Rochia în carouri.

Imprimeurile în carouri sunt clasice, potrivite atât pentru ținutele de fiecare zi, cât și pentru cele de birou.

8.

Rochia tricotată.

Rochiile calde sunt perfecte pentru sezonul de toamnă, deoarece vă vă veți simți minunat în ele. Este important să alegeți modele din tricotaje dense, care să se aranjeze perfect pe corp și să-și păstreze forma cât mai mult timp posibil.

9.

10.

Vă plac aceste modele de rochii?