Rochii în stil Chanel – o selecție a modelelor deosebit de elegante, semnate de casa de modă Chanel!

Coco Chanel s-a născut într-o familie săracă. Mama ei, Jeanne Devolle, era o croitoreasă sărmană, iar tatăl era negustor ambulant de țesături, se numea Albert Chanel. Pe când avea doar șase ani, Gabrielle a rămas orfană de mamă, iar tatăl ei a dus-o la mănăstirea catolică. Acolo, viitoarea Coco Chanel a învățat să coase, să citească, dar și să scrie.

La 18 ani a renunțat la viața de la orfelinat și a început să-şi câștige singură existența lucrând la un atelier de croitorie. Mai târziu, baronul Etienne Balsan, ofițerul chipeș de care se îndrăgostește, o ajută să-și deschidă un atelier-magazin în Paris. Creațiile ei simple, dar sofisticate se bucură de succes.

Chanel a schimbat felul în care femeile din toată lumea se îmbracă. Ea renunță la hainele sofisticate și incomode, în favoarea celor simple, dar elegante care să poată fi purtate cu plăcere, redând, astfel, libertatea femeilor. Stilul elegant al creatoarei nu poate fi confundat și este mereu actual și foarte popular.

Brandul Chanel este unul dintre cele mai puternice, cunoscute, respectate și de încredere din întreaga lume.

Feminitatea este elementul de bază al stilului Chanel. Ea considera că modestia și simplitatea sunt cheia eleganței și a feminității.

Dacă vreți să adoptați un stil clasic, dar elegant, cel mai bine este să vă inspirați din simplitatea rochiilor marca Chanel.

1.

2.

3.

4.

5.

6. Regina Letizia optează pentru o rochie semnată de casa de modă Chanel.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

Marca Chanel este una din cele mai recunoscute mărci din lumea modei. Dacă vreți să adoptați din atitudinea femeilor care au schimbat lumea, începeți să faceți câteva schimbări în ținuta dvs!