Rochii elegante pentru femeii…

Moda este schimbătoare. De-a lungul timpului, s-au impus multe reguli de vestimentație pentru femeile cu forme. În trecut, aceste femeile încercau să poarte haine cât mai largi pentru a-și ascunde formele voluptoase sau le este foarte greu să-şi găsească nişte rochii care să le vină bine şi care să le avantajeze. Tocmai de aceea, de foarte multe ori renunță să mai fie preocupate de ținutele pe care le poartă.

Designerii au avut grijă ca femeile cu siluetă plus size să-și etaleze frumusețea și eleganța. Aceste femei sunt frumoase și atunci când poartă rochii lungi, dar și midi.

Pentru cele mai îndrăznețe femei, designerii le recomandă să poarte rochii, lungimea cărora este deasupra genunchilor. Printurile și imprimeurile variază în funcție de rochie. Evita dungile orizontale, optează pentru cele verticale, te vor înălţa și îți vor alungi silueta.

Anul acest se poartă rochii monocromatice și imprimate. În stil bărcuță, cu decolteu amețito, rochii asimetrie, bulinate, cu dungi verticale, sunt doar câteva dintre ele. Aceste detalii o ajută să scoată în evidență lucrurile care îi plac cel mai mult la ea și va ascunde micile ei defecte. La evenimentele importante, la serviciu, la plimbare, o rochie potrivită pentru corpul femeii plus size le conferă încredere în ele, iar acest lucru aduce cu sine admirația si aprecierea celor din jur.

E timpul ca femeile cu siluetă voluptoasă să fie îndrăznețe și să urmeze tendințele în modă. Important este să-și dorească acest lucru, să încerce ceva nou, pentru că s-ar putea să i se potrivească de minune.

Îți recomandăm câteva modele de rochii care la sigur ți se vor potrivi de minune.

2. 

3. 

4.  

5. 

6. 

7. 

8. 

10. 

11. 

12. 

13. 

14.

15. 

16. 

17. 

18. 

19. 

20. 

21. 

22. 

23. 

24. 

25. 

26. 

27.