Rochii elegante pentru doamnele cu forme voluptoase

Oricărei femei îi place să fie stilată și elegantă, mai ales dacă e vorba de apariția la un eveniment festiv. Cele mai multe femei plinuțe, însă, preferă să își ascundă corpul în haine lipsite de formă, crezând că scapă așa de efectul vizual al kilogramelor în plus.

Dar cum ați putea camufla excesul de greutate, lăsând totodată o impresie interesantă și scoțând în evidență atuurile siluetei? Despre asta vom vorbi în articolul nostru de azi.

La ce trebuie atrasă o atenție specială?

La evaluarea obiectivă a propriilor atuuri și imperfecțiuni. Alegeți doar acele modele care ascund doar ceea ce ați dori să ascundeți și scot în evidență ceea ce ați vrea să rămână la vedere.

Optați pentru o croială liniștită și un design modest, căci tot felul de paiete, strasuri, imprimeuri impunătoare, volane ș.a. creează mereu un volum suplimentar nedorit.

Dar asta nu înseamnă că modelul de rochie trebuie să fie plictisitor, neapărat trebuie să existe și anumite decorațiuni și accente. Bunăoară drapajul creează un efect interesant și totodată camuflează excesul de kilograme, iar un ornament neobișnuit poate deplasa accentul spre elemente care vă avantajează.

Vă prezentăm 6 modele de rochii perfecte pentru un eveniment festiv, care cu siguranță vă vor face să arătați de nota 10.

Talie înaltă

1. Acest model este excelent pentru a camufla burta și a crea vizual o siluetă mai zveltă. Croiala grecească pune accent pe zona pieptului, care la femeile plinuțe de obicei arată foarte bine.

2. Puteți alege rochii de orice lungime, totul depinde de starea picioarelor. Același lucru e valabil și în cazul mânecilor și dorinței dvs. de a le face vizibile.

Rochie de tip husă

3. Asta e o variantă ideală pentru femeile care vor să scoată în evidență linia taliei și zona bazinului. Culoarea neagră este cea mai bună alegere pentru a scoate în evidență frumusețea siluetei, iar pantofii de culoare roșie va completa ținuta perfectă.

4. În privința lungimii mânecilor gândiți-vă la starea pielii. O soluție foarte bună ar fi dantela sau materialele semi-transparente, care ascund micile imperfecțiuni fără a vă conferi un aspect prea sumbru.

Rochie cu mâneci

La femeile cu forme voluptoase uneori mâinile nu sunt în cea mai bună formă. Din fericire astăzi sunt populare tot felul de rochii cu mâneci de diferite lungimi. Neapărat puneți accent pe talie.

6. Deși în privința modelului de mâneci puteți alege practic orice, unica recomandare ar fi să evitați variantele strânse pe corp.