Rochii de vară cu imprimeu recomandate pentru femeile de după 45 de ani. Veți părea mai tinere și mai încrezătoare

Rochia este unul dintre elementele de bază din garderoba feminină, iar sezonul cald este un moment bun pentru a experimenta.

Vă propunem o selecție actuală de modele elegante imprimate pentru fiecare zi.

Rochiile lungi sunt perfecte pentru sezonul estival. Un model în stil etnic va sublinia individualitatea, iar croiala liberă va ascunde orice imperfecțiune a siluetei.

Combinația dintre motivele abstracte și animal print este foarte interesantă, iar încălțămintea aleasă completează cu succes ținuta.

La această vârstă este mai bine să renunțați la imprimeurile prea îndrăznețe și să optați pentru cele discrete. Completați ținuta cu adidași și veți simți minunat.

Această rochie roșie cu elemente geometrice este perfectă pentru vară. Imaginea este completată de o geantă neagră și sandale de aceeași culoare.

Imprimeurile cu păsări se încadrează perfect în ținutele colorate de vară.

Această rochie cu imprimeu colorat arată minunat.

Imprimeul acestei rochii arată foarte bine, iar geanta mare și șlapii adaugă practicitate ansamblului.

Rochia este, cu siguranță, piesa de rezistență din șifonierul fiecărei femei. Aleasă corect, va fi elementul care garantează un aspect stilat care va ascunde imperfecțiunile siluetei și va sublinia atuurile.

Rochiile cu modele abstracte nu se demodează niciodată.

Adidașii sau balerinii se combină perfect cu aceste modele de rochii.

Rochia perfectă este cea care conferă un plus de încredere, scoate în evidență silueta și subliniază liniile frumoase ale corpului. Multitudinea și diversitatea modelelor de rochii permite femeilor să-și aleagă modelul potrivit în funcție de siluetă.

V-au plăcut aceste modele de rochii? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!