Rochii cu adevărat regale, create de Valdrin Sahiti – capodopere demne de toate laudele!

Valdrin Sahiti este un bărbat cu nume notoriu în lumea ținutelor de seară. Oare cine este și de ce se bucură de așa o popularitate? Valdrin Sahiti este un designer vestimentar de 32 de ani, din Scopje, capitala Macedoniei. Acest băiat este inspirația din spatele mărcii oficiale Valdrin Sahiti, care satisface orice capricii la capitolul modă, atât pentru bărbați, cât și femei. Punctul forte a acestui brand este capacitatea de a crea cele mai fascinante rochii de seară, de la care cu greu îți poți lua privirea.

”Eu trăiesc din plin și mă bucur că numele meu a devenit visul fiecărei femei!” – a declarat Valdrin Sahiti. Fetele, care mereu visează să arate ca niște prințese, deja au o astfel de posibilitate. Moda evoluează în mod constant și în fiecare an oferă modele cu decor luxos, forme și elemente noi, precum:

– Țesături complet transparente, acoperite cu flori voluminoase sau broderii;

– Rochii cu o fantă mare, deschizând aproape tot piciorul până la șold;

– Decorare cu țesături transparente sau dantelă transparentă;

– Un decolteu adânc;

– Spatele dezgolit frumos;

– Aplicații și broderii aurii.

Valdrin Sahiti creează costume și rochii de o frumusețe fabuloasă. Privindu-le doar de o singură dată, imediat te îndrăgostești de ele. Tânărul designer folosește cele mai frumoase și calitative țesături, precum: șifon, mătase și dantelă în combinație, în diverse nuanțe și cu un decor inedit.

Am selectat pentru dvs cele mai frumoase rochii ale lui Valdrin Sahiti, care încă o dată confirmă că basmul poate fi transpus în realitate. Ți se taie respirație când le privești:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

11. 

12. 

13. 

14. 

15. 

Sunteți impresionați?