Top 5 modele de rochii moderne, ce corectează silueta.

Rochia potrivită va fi mereu elementul care vă garantează un aspect rafinat și elegant, va ascunde imperfecțiunile siluetei și va sublinia atuurile pe care le are fiecare femeie. Femeilor cu silueta ideală nu le va fi dificil de a alege modelul potrivit. Dar doamnelor cu forme generoase le este greu să găsească rochia perfectă.

Soluția este simplă – o rochie care slăbește. Vă prezentăm 5 modele perfecte pentru femeile plinuțe:

1. Rochia parte peste parte

Rochia parte peste parte este creată pentru a scoate în evidență atuurile unei femei și pentru a ascunde unele imperfecțiuni. Este versatilă și puteți găsi modele pentru fiecare zi sau pentru ocazii speciale.

Designerii vestimentari recomandă să purtați o rochie parte peste parte dacă vă doriți să vă facă să păreți mai slabă. Croiala parte peste parte îmbină cu succes elementele unei ținute de elegante și sofisticate. Decolteul în formă de V conferă rafinament, gâtul grațios este scos în evidență, bustul și umerii sunt corectați. Totodată modelul parte peste parte ascunde burtica proeminentă. Iar dacă alegeți o centură o să reduceți vizual talia.

2. Rochia cu talie înaltă

 

Rochia cu talie înaltă își are originea în Grecia Antică. Această rochie subțiază silueta și conferă feminitate. Acest model maschează imperfecțiunile care vă dau o mare bătaie de cap. Potrivit stiliștilor femeile plus size ar putea alege acest model deoarece pe cât sunt de elegante, pe atât de confortabile.

Alegeți acest model de rochie pentru a vă ascunde burta proeminentă. Modele de rochii cu decolteul adânc vor distrage atenția de la soldurile late. Astăzi, designerii vestimentari oferă o multitudine de modele pentru orice gust și pentru orice ocazie.

3. Rochia cu basc

 

Basc-ul este o terminație în tăietura în diagonală a țesăturii ce permite materialului să se „așeze”mai bine la gulere, la manșete și la tivuri dublat. Basc-ul a fost popularizat de către designerul de modă Cristobal Balenciaga, făcându-l principalul element al multor colecțiilor sale. Acest element unic are proprietatea de a modela silueta.

Nu este surprinzător faptul că rochiile cu basc sunt atât de populare până în ziua de astăzi în rândul femeilor plus size. Lungimea basc-ului trebuie aleasă în funcție de densitatea materialului și de tipul siluetei. Această rochie va masca perfect burta și șoldurile proeminente.

4. Rochie cu decolteu în V

 

Rochia cu decolteu în formă de V este destinată femeilor plus size de statură mica. Această rochie reduce vizibil volumul bustului alungește gâtul și echilibrează figura.

5. Rochia cu aplicații laterale

 

Nu este un secret că aplicațiile laterale subțiază silueta. Aplicațiile sunt dispuse simetric pe părțile laterale, pot fi într-o singură nuanță sau în culori deschise sau întunecate. Nu uitați de regula de bază: aplicațiile care decorează rochia trebuie să repete silueta “vioarei”, în caz contrar puteți obține efectul opus. Lungimea până la genunchi este considerată cea mai optimă.

 

Nu uitați de alte accesorii cum ar fi: pantofii cu toc, curele late, marginile asimetrice și bijuteriile bine alese. Toate acestea vor completa ținuta și vor conferi feminitate și stil.