Rochia de tip cămașă: tendința acestui sezon de primăvară! Idei de ținute stilate pentru doamnele mature

Rochia de tip cămașă este trendul incontestabil al acestui sezon. Acest model este potrivit pentru femeile de orice vârstă, indiferent de siluetă.

Iată cum ar trebui să purtăm aceste rochii pentru a arăta perfect și a fi în pas cu moda.

Îmbrăcămintea în culori pastelate este foarte potrivită pentru doamnelor mature deoarece are un efect în reîmprospătare și întinerire.

Culoarea albastră profundă și nobilă se combină foarte bine cu pantofii albi. O puteți combina și cu cizme înalte din piele sau botine albe.

Geanta de aceeași culoare cu rochia completează perfect ținuta.

O rochie de tip cămașă cu imprimeu expresiv vă va scoate în evidență în această primăvară. Pentru ca ținuta să nu pară supraîncărcată, completați-o cu accesorii și pantofi simpli.

Fucsia, această culoare energică și suculentă, are proprietăți de întinerire. O rochie de tip cămașă cu volane îngrijite arată bine în combinație cu o geantă simplă din piele moale și sandale albe. O eșarfă de mătase vă va accentua talia și va adăuga stil și originalitate imaginii.

Doamnele de după 45 de ani ar trebui să opteze pentru rochii cu dungi verticale care alungesc silueta.

O rochie de tip cămașă se încadrează foarte bine și în stilul casual relaxat.

Rochiile lungi sunt foarte frumoase și originale.

Modelul maxi adaugă feminitate ținutei, iar culoarea albă subliniază favorabil bronzul delicat.

O rochie lungă și colorată vă va reîmprospăta aspectul.

Tricou alb, rochie și adidași este un trio perfect!

Articolele din piele constituie de mult timp o parte integrantă a garderobei. Rochia de tip cămașă din piele ecologica este o alegere buna pentru această primăvară. Croiala liberă va ascunde unele imperfecțiuni ale siluetei, iar lungimea midi va face imaginea stilată și modernă.