Rochia care va fi la vârf de popularitate în primăvara anului 2021!

Moda de detalii excesive, care a început în 2019, rămâne relevantă până în prezent. Cel mai trendy detaliu al ultimelor sezoane de modă sunt mânecile cu accent, adesea cele bufante. Primăvara, când dorim cu adevărat ceva romantic, rochiile cu mâneci accentuate vor fi la vârf de popularitate.

1. 

2.

3.

În primul rând, trebuie să ne lămurim în tipurile de croială a unor astfel de mâneci. De fapt, există un număr suficient de mare și fiecare tip are propriile deosebiri și avantaje:

”Petală” sau ”lalea” – mâneca este destul de scurtă și are o croială în forma asemănătoare cu o petală de lalea. Forma ”petalei” poate fi diferită, la fel ca și volumul.

„Flutter” – mâneca, care are un volan mare și larg, ce cade frumos în jos. De regulă, este cusută din țesături ușoare și vaporoase. Poate fi și într-o croială cu mai multe straturi.

”Clopot” este o mânecă evazată, la care partea cea mai îngustă este la umăr, iar marginea sau manșeta poate fi destul de voluminoasă.

”Mâneca episcopului” – este o mânecă lungă și largă, cu o manșetă îngustă la încheietura mâinii. Cel mai des este confecționată din materiale cu textură diferită, astfel încât contrastul să ofere produsului un stil șic.

”Mânecă de liliac” – este o mânecă cu o croială amplă și voluminoasă, cu reducerea volumului de la umăr spre încheietura mâinii. În momentul dat, acest tip de mânecă nu este atât de relevant.

”Kimono” – este o mânecă largă, croită dintr-o singură bucată de stofă, care se extinde în jos. Modelul este originar din moda orientală.

”Puff” sau ”bufantă” – este o mânecă voluminoasă, aranjată în cute, fixate la canalul mânecii și îngustată jos.

”Julieta” este o mânecă lungă, care este evazată și aranjată în formă de bilă în partea superioară, iar cea inferioară este destul de strânsă pe mână.

”Gigot mouton” este o mânecă largă cu cute mici, care se îngustează la maxim în regiunea cotului. De la cot până la încheietura mâinii este mulată.

mânecă cu pliuri și volane – este o mânecă largă și voluminoasă, care poate fi cu un singur strat sau cu mai multe straturi. Diferența constă în unul sau mai multe pliuri și volane.

4. 

5.

6.

Colecțiile de modă a sezonului primăvară-vară 2021 de la casele de modă celebre, au fost inundate de rochii cu mâneci bufante și voluminoase. Printre acestea se numără: Alexander McQueen, Anna Sui, Carolina Herrera, Christian Dior, Dries Van Noten, Simone Rocha, Molly Goddard, Ganni, Cecilie Bahnsen, JW Anderson, Brock Collection, Valentino și alții. Este cam dificilă alegerea a unui model cu accent, deoarece designerii au adăugat hiper volum la multe mâneci. Ce ține de piețele de masă, Zara a preluat imediat tendința de modă și lumea a văzut foarte multe rochii ale acestui brand, înfrumusețate cu mâneci de accent voluminoase.

7.

8.

9.

Oricum, alegerea tipului de mânecă trebuie făcută luând în considerare caracteristicile dvs individuale. Mânecile voluminoase arată cel mai bine pe siluetele de tip ”pară”, ”dreptunghi” și ”clepsidră”. Proprietarele siluetei de tip ”triunghi inversat” și ”măr” ar trebui să fie mai atente la alegerea articolului vestimentar cu mâneci voluminoase.

Care sunt avantajele acestui model de rochie:

– ținuta cu mâneci de accent este întotdeauna elegantă, memorabilă și incredibil de feminină, dar fără un indiciu spre vulgaritate;

– puteți să nu vă faceți griji de starea mâinilor – mânecile voluminoase vor ascunde totul (sau aproape totul);

– face silueta feminină proporțională atunci când necesită volum în partea superioară a corpului;

– vă permite să jucați pe texturi de țesături, făcând aspectul mai romantic sau potrivit pentru birou.

Care sunt dezavantajele acestui model de rochie:

– dificultățile de îngrijire nu oferă prea mult optimism. Cu cât mâneca este mai complexă și mai complicată, cu atât este mai dificil să o spălați și să o călcați fără nervi;

– este problematic să băgați mâneca voluminoasă în îmbrăcămintea exterioară, indiferent ce este palton, jachetă sau geacă denim;

– cu cât mâneca este mai voluminoasă, cu atât provoacă mai multe necazuri în viața cotidiană. Mânecile se murdăresc sau mereu se agață de ceva.

10.

Să fiți frumoase și elegante mereu, deoarece meritați!