Revolta unei femei „comode”. O istorie de viață!

De ce revoltă femeile „comode”?

Ana este o femeie, docilă, ascultătoare, cu ea viața este liniștită și comodă, ea întotdeauna este de acord, nu se ceartă, te susține în tot și este o persoană de încredere. Toți o apreciază și o admiră, ea este sprijin pentru soțul ei. Toată lumea știe — Ana niciodată nu va dezamăgi și mereu va fi disponibilă să ajute.

Dar într-o zi, viața ia o altă întorsătură. Ana brusc începe să se revolte. Și desigur, devine o femeie „incomodă”.

Nepoții credeau că merg la bunica lor în vacanță, dar ea i-a refuzat. Acum părinții vor fi nevoiți să returneze biletele…

Cum se poate așa ceva? Mama se baza pe fiica ei când a început reparația în casă. Oare acesta este un comportament demn al unei fiice? O soră care credea că va putea împrumuta bani de la o rudă apropiată, pentru care banii chiar nu sunt o problemă, a fost surprinsă să audă un refuz. Fiul este supărat că mama nu i-a permis să-și cumpere un alt telefon. Șeful este indignat că angajata lui a refuzat să vină la muncă în ziua ei liberă. Soțul este indispus că soția lui nu l-a susținut să-și cumpere o mașină nouă… Și lista poate continua.

Ce s-a întâmplat? De fapt, nimic groaznic, nimeni nu a înnebunit doar a hotărât să-și trăiască propria viață.

Ana, femeia „comodă” a plecat în vacanță. Și-a cumpărat bilet la sanatoriu. Cum a putut ea să procedeze astfel? Ea, care întotdeauna era dispusă să ajute pe toată lumea, a plecat și i-a lăsat cu ochii în soare. Într-adevăr, este un comportament foarte ciudat… Adevărul este că, ea i-a anunțat pe toți despre această decizie, doar că nimeni nu a vrut să o audă. Cui îi pasă ce spune ea, dacă în cele din urmă totul se va întâmpla așa cum noi ei își doresc? Ce a auzit femeia „comodă” când le-a comunicat planurile ei?

— Mamă, despre ce vacanță vorbești? Nu inventa, ești în concediu, poți sta cu nepotul tău. Nu compara vacanțăa în Thailanda cu timpul petrecut împreună cu nepotul tău!

— Ana, în curând ai concediu, vino să mă ajuți la reparație. Cum adică nu ne poți ajuta? Dar cine dacă nu tu ne va da o mână de ajutor să facem curățenie?

— Ana, ajutor! Am urgent nevoie de bani! Îi întorc la anul. Am găsit un mobilier perfect pentru dormitorul meu, nu pot să ratez șansa. Ai rămas fără bani? Nu spune prostii!

Toată lumea a hotărât ca femeia „comodă” va renunța la viața ei și le va face pe plac, dar ea și-a urmat planurile ei.

„Am obosit de voi!” − Răbdarea acestei femei are și ea o limită.

Mai ales dacă, drept răspuns la plângerile sale despre sănătate ea aude: ești tânără, nu trebuie să te plângi! Și în acest moment, Ana sau o altă femeie „comodă” înțelege că nimănui nu îi pasă de ea și de problemele ei. Că ea există numai pentru a face pe plac tuturor și pentru a ajuta pe toată lumea.

Revolta unei persoane comode provoacă șoc, neînțelegere, proteste, acuzații dure la adresa ei, cum că ar fi egoistă și se gândește doar la propria persoană.

Pe Ana o așteaptă o cale lungă: va trebui să-i facă pe toți să creadă că este o persoană care are propriile ei dorințele și drepturi. Ea deja nu va face pe plac altora, iar acest lucru este minunat.

O femeie care se jertfește nu este fericită.