Revenirea tunsorii Carrè! O tunsoare versatilă care se potrivește oricărei forme a feței

Carrè este, probabil, cea mai comodă și universală tunsoare, fiind extrem de populară și în acest sezon. Acest fapt se datorează, în mare parte, efortului stiliștilor de a o adapta la tendințele actuale.

Nu ezitați să faceți o schimbare de look! Alegeți tunsoarea Carrè, feminină și stilată, care se aranjează destul de simplu și pune în valoare trăsăturile frumoase ale feței.

Această tunsoare minunată, la fel ca tunsoarea Bob și Lob, se adaptează perfect oricărui tip de păr și are un efect de întinerire.

Lungimea tunsorii Carrè depinde doar de gusturile Dumneavoastră. Dacă preferați părul scurt, alegeți o tunsoare Carrè până la nivelul bărbiei, dacă vă place părul lung, nu există limite. Dacă doriți o tunsoare mai deosebită, alegeți un Carrè asimetric.

Recomandările din articolul nostru vă vor ajuta să alegeți tunsoarea potrivită în funcție de forma feței și a stilului Dumneavoastră.

1.

2.

3.

Culori.

Puteți opta pentru orice culoare: de la maro la roșu sau de la blond până la gri.

4.

5. În cazul părului de lungime medie șuvițele din față pot fi lăsate puțin mai jos de umeri, iar cele din spate se taie mai scurt, descoperind ușor zona gâtului.

6.

7.

8. Această tunsoare are capacitatea de a scoate în evidență atuurile feței, indiferent de forma acesteia.

9.

Coafare. 

Puteți opta pentru o coafură netedă sau pentru una romantică, cu bucle lejere.

10.

11.

12.

13.

14. Modelul alungit modelează perfect forma feței, conferindu-i o formă mai apropiată de oval.  

15.

Carrè alungit cu accent pe șuvițele din față.

Aceasta este, probabil, cea mai răspândită variantă, fiind ideală mai ales pentru femeile cu părul drept.

16.

17.

18.

19.

20.

Tunsoarea Carrè este și preferata multor vedete. De altfel motivele sunt destul de evidente: această tunsoare le depășește pe altele la capitolul confort, aspect practic și ușurință în îngrijire.