Revenirea anti-trendurilor: 7 piese vestimentare care sunt din nou la modă

Pentru că fiecare an aduce noi trenduri în materie de modă, să vedem care sunt noutățile acestui sezon. Observăm revenirea unor anti-trenduri, care vor fi din nou la modă în această primăvară.

1. Asortarea genții cu încălțămintea. 

Moda ne dicta, până nu demult, să experimentă cât mai des cu accesoriile pe care le alegem și să nu combinăm încălțămintea cu geanta. Dar cele mai noi prezentări de modă ne dovedesc contrariul. Însă acest lucru este valabil în special pentru ținutele monofonice.

2. Pantofi purtați cu șosete.

Această tendință ne amintește de anul 2010, dar modificată: pantofi cu tocuri și șosete subțiri de nylon.

3. Colanți de nylon.

Observăm, în cadrul prezentărilor de modă, colanți cu modele și de diferite culori, purtați cu costume supradimensionate sau cu fuste de diferite lungimi.

4. Ochelari mari.

Ochelarii, pe lângă faptul că ne protejează ochii, vor completa perfect orice ținută. În acest sezon sunt la modă ochelarii mari.

5. Cizme-ciorap.

Acest model alungește vizual picioarele și oferă eleganță ținutelor. Vă recomandăm să alegeți un model din piele netedă cu toc stabil.

6. Sacou lung.

În acest sezon sunt deosebit de populare sacourile în stilul anilor 80. Acest model va arăta perfect cu piese vestimentare feminine și cu o pereche de pantofi eleganți cu toc mediu sau jos.

7. Agrafe.

Agrafele cu perle sau cu cristale vor fi un accent luminos al ținutei Dumneavoastră. Aceste accesorii vor arăta perfect cu bucle și vă vor transforma o coafură de fiecare zi în una elegantă.

Care dintre aceste tendințe v-ar plăcea? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!