Prietena mea lucrează într-un salon de frumusețe și mi-a descoperit 5 trucuri neașteptate. Reține-le și tu!

În ultimul timp beauty-bloggerii au devenit practic cei mai importanți consultanți pentru femei, depășindu-i pe experții celebri. Domnișoarele din acest domeniu adesea oferă soluții accesibile, deosebite și foarte reușite.

Într-adevăr experiența acestor bloggerițe merită luată în considerație, căci ele fac tot posibilul pentru a arăta de nota 10 fără a investi în asta prea mult timp și bani. Iată câteva sfaturi extrem de utile.

1. Folosiți balsam de păr pentru ras

1

Acest sfat cu siguranță va fi apreciat de femeile cu piele sensibilă și cele la care firele de păr sunt negre și rezistente. Aplicați balsam de păr în loc de spumă specială de ras sau gel de duș pe porțiunea de piele pe care doriți să o depilați. Balsamul va înmuia pielea și firele de păr, iar procedura vă va permite să evitați iritația pielii.

2. Tăierea firelor despicate
FotorCreated1

Acesta e un sfat perfect pentru femeile care nu vor să sacrifice nici măcar un centimetru din lungimea părului. Se știe bine că dacă rogi coaforul să-ți scurteze părul cu 1 cm, vei pierde cel puțin 4-5 cm!

De aceea dacă doriți să păstrați lungimea părului și să scăpați totodată de firele despicate, tot de ce aveți nevoie sunt niște foarfece foarte bune (preferabil foarfece profesioniste). Pieptănați bine părul, apoi separați o șuviță și înfășurați-o pe deget. Procedura e simplă: tăiați firele de păr care s-au separat de șuviță. Dar nu exagerați!

3. Periuța de dinți și fixativul

DxFbV_wdE9M

Pentru a vă aranja părul într-un mod ideal aveți nevoie de fixativ și… periuță de dinți. Pentru a avea o coafură perfectă, tot ce aveți de făcut este să stropiți periuța de dinți cu fixativ și să “periați” părul dvs.

4. Vaselină pe încheietura mânii

42491_700x466

Știm bine cu toții că parfumul ar trebui aplicat pe locurile unde pulsul este destul de puternic: încheietura mânii, tâmplele, spatele urechii. Dar asta nu e tot, un simplu truc vă poate ajuta să prelungiți considerabil aroma parfumului. Ungeți cu puțină vaselină încheietura mânii și aplicați imediat parfumul. Aroma va deveni mult mai rezistentă.

5. Coc cu ajutorul unei șosete

puchok-s-ispolzovaniem-bublika

În cea mai cunoscută și populară metodă de a face un coc voluminos se folosește… o șosetă. Tăiați vârful șosetei și răsuciți-l pe toată lungimea în formă de gogoașă. Acum puteți folosi gogoașa obținută pentru a vă face coc ori de câte ori aveți nevoie. Dvs. veți fi singura care va ști acest mic secret, în timp ce toți cei din jur vă vor admira coafura.