Renunțați la îmbrăcămintea fără formă: iată cum ar trebui să se îmbrace o doamnă de 60 de ani în această primăvară

Multe doamne, după ce au depășit pragul de 60 de ani, intră în categoria „femeilor invizibile” purtând haine largi și ținute foarte discrete, deși ar trebuie să știe că la orice vârstă există loc pentru tendințe moderne, stil și frumusețe.

Vârsta nu este un motiv pentru a renunța la lucrurile din piele. Pantalonii din piele naturală sau din ecologică se încadrează perfect în look-urile în stil casual. Asortați-le cu un jumper, cămașă albă și palton, iar o pereche de adidași comozi și o geantă încăpătoare vor face aspectul și mai practic.

O fustă midi din piele este un articol de garderobă autosuficient, care se va combina perfect cu n sacou, o bluză și cu accesorii de bază. Nuanța de mentă revigorantă întinerește aspectul matur.

Acest sacou se potrivește foarte bine cu helanca albă și cu pantalonii evazați. Ținuta poate fi completată cu adidași albi care se încadrează armonios în orice stil.

Sacoul este piesa perfectă pentru doamnele de după 60 de ani. Un model alungit poate fi completat cu o fusta cu imprimeu contrastant.

O eșarfă lungă și o geantă compactă completează cu succes această ținută modernă.

De ce să nu condimentați garderoba de primăvară cu niște nuanțe mai aprinse? Un sacou bej și un tricou de bază cu model laconic arată grozav cu acești pantaloni de culoarea morcovului.

Diluați aspectul monocrom în tonuri calde de bej cu un sacou verde deschis. Pantofii cu imprimeu și geanta originală completează această ținută la modă.

Un costum cu pantaloni este indispensabil în garderoba noastră. Hanoracul oranj va dilua severitatea imaginii, îi va adăuga stil și personalitate.