Regulile unei siluete superbe: 10 piese vestimentare, ce oferă o imagine stilată!

Parametri ideali – iată la ce visează multe femei, dar natura nu le oferă tuturor acest dar. Astfel femeile încearcă să obțină această siluetă ideală prin tot felul de diete, săli de forță și… vestimentație!

De altfel ultima soluție este cea mai simplă și necesită un efort minim, căci e suficient să te îmbraci corect pentru a fi stilată și elegantă. Silueta perfectă poate fi obținută respectând câteva reguli simple.

Principii generale pentru o siluetă frumoasă

E destul de dificil să porți zilnic lenjerie modelatoare, dar pentru ocazii speciale aceasta e o soluție perfectă. Acest tip de lenjerie vă poate face să îmbrăcați o rochie cu o mărime mai mică, dar să vedem la ce trebuie să atragem atenția în astfel de cazuri.

1. Mărimea corectă nu e cea care se așează extrem de strâns pe corp. Multe femei consideră că dacă îmbracă o haină cu o mărime mai mică vor avea un aspect elegant garantat. Realitatea e că de cele mai multe ori astfel de haine scot în evidență neajunsurile figurii. Pe de altă parte o haină prea largă vă va face vizual mai plinuță.

2. Ținuta e cea care contează cel mai mult! Mai ales că dacă țineți spatele drept, vă corectați și figura. Țineți umerii drepți și mergeți elegant, căci sunteți o femeie frumoasă.

3. Imprimeurile stridente, cum ar fi florile, bulinele, carourile etc. deplasează atenția spre figură în detrimentul feței. Renunțați la astfel de haine.

4. Scoateți în evidență atuurile siluetei! Picioarele, mâinile, pieptul, talia – identificați cel mai frumos element al figurii dvs. și scoateți-l în evidență.

5. Coafurile voluminoase și machiajul strident vă fac automat mai plinuță și cu câțiva ani mai în vârstă. În schimb o manichiură gingașă e tocmai ceea de ce aveți nevoie.

Piese vestimentară pentru o siluetă perfectă

1. Rochie

Foarte multe rochii vă pot accentua frumusețea siluetei, dar ideală ar fi o rochie în două culori cu fâșii pe lateral.

2. Fustă fără imprimeu

Lungimea fustei se alege în funcție de înălțimea dvs.: cu cât sunteți mai înaltă, cu atât mai lungă poate fi fusta. Optați pentru modele monotone.

3. Blugi

O soluție excelentă pentru slăbire vizuală ar fi blugii clasici de culoare închisă. Pantofii cu toc ar fi o completa perfectă a unei astfel de ținute.

4. Bluză

Bluza cu decolteu de tip V scoate în evidență pieptul într-un mod foarte elegant.

5. Cardigan

Un cardigan de culoare închisă și de lungime până la mijlocul gambei vă va face să “slăbiți” imediat cu câteva kilograme.

6. Încălțăminte

Vă recomandăm să renunțați la modelele masive, tocurile prea mari și imprimeurile impunătoare.

7. Eșarfă

Aici puteți opta pentru cele mai variate și stridente culori și imprimeuri. În acest fel eșarfa va ieși în prim plan, iar imperfecțiunile figurii vor rămâne neobservate.

8. Dresuri

Fiind strânse pe corp, dresurile corectează forma picioarelor, iar dacă optați pentru culori închise, cum ar fi mocco sau negru, veți avea de câștigat și mai mult.

9. Tricou

Modelele cu bretele trebuie evitate, la fel ca și tricourile prea scurte. Un tricou ideal ar fi până la mijlocul feselor cu mâneci până la coate.

Iată ce reguli simple vă pot ajuta să arătați mult mai bine! Spuneți-ne în comentarii care dintre acestea vă pare cea mai utilă.