Regulile secrete ale vizualizării dorințelor

Vizualizarea dorințelor este cea mai populară tehnică de materializare a dorințelor în viața dvs. Aceasta a devenit cunoscută în 2006, imediat după premiera senzaționalului film „The secret” care a dezvăluit tainele Legii Atracției Universale.

Vizualizarea înseamnă imaginarea obiectului sau evenimentului dorit sub formă de imagine pe „ecranul interior”. Ecranul interior este ceea ce vedem atunci când închidem ochii și începem să ne imaginăm ceea ce gândim.

Instrumentul principal al „tehnicii de vizualizare” este imaginația.

Imaginația este totul. Este avanpremiera atracțiilor viitoare ale vieții. Albert Einstein

Cu cât este mai dezvoltată imaginația dvs., cu cât mai clar este tabloul dorințelor pe ecra nul interior, cu atât mai repede se vor îndeplini dorințele dvs. De aceea, oamenii cu o imaginație bogată își ating mai repede scopurile propuse.

Cei care au o imaginație slab dezvoltată trebuie să o antreneze. Ceea ce nu ne-a oferit natura, trebuie să dobândim singuri. În continuare vă prezentăm câteva reguli și recomandări pentru o vizualizare reușită a evenimentelor dorite din viața dvs.

Vizualizarea dorințelor. Reguli secrete

Regula Nr. 1. „Formularea corectă”

O dorință formulată corect va fi mai repede auzită și împlinită de Univers. Dacă scopul este neclar, șansele de realizare sunt minime.

Trebuie să știți exact ce vă doriți. Formulați dorința în această clipă, respectând aceste reguli.

  • să fie la timpul prezent
  • să nu conțină cuvinte negative și cuvântul „vreau”
  • să nu fie cât mai exactă

De exemplu: „Primesc în dar un inel de aur cu pietre scumpe!”

Regula Nr. 2. „Imaginați-vă rezultatul final”

Concentrați-vă asupra rezultatului final, pe momentul când dorința este îndeplini și scopul este atins.

Nu are importanță cum se va împlini ceea vă doriți. Universul este darnic și atotputernic. Acesta știe mai bine cum și când să împlinească dorințele în viață.

Nu limitați Universul! Dacă vă concentrați doar asupra rezultatului, înseamnă că aveți încredere în Puterile Divine. Axarea pe un lucru deja împlinit presupune punerea în acțiune a Legii Atracției Universale care atrage către dvs. tot ce vă doriți.

Regula Nr. 3. „Fiți în interior, iar nu în exterior”

O condiție obligatorie în tehnica vizualizării este să vă aflați în interiorul tabloului imaginar. Adică trebuie să fiți participanți ai evenimentului, iar nu niște spectatori.

Țineți minte! Locul dvs. este pe scenă, iar nu printre spectatori. Trebuie să trăiți fiecare moment, aici și acum.

De exemplu, dorința dvs. este: „Am o piele sănătoasă, tânără și elastică”,

În acest caz trebuie să simțiți pielea catifelată și netedă. Fiți dvs. înșivă în viziunea dvs.

Regula Nr. 4. „Filmulețul este mai puternic decât imaginea”

Imaginația se împarte în două categorii – foto și video.

Rezultatul final puteți să-l vedeți drept o imagine statică pe ecranul interior sau drept un filmuleț.

Imaginea statică acționează mult mai slab decât filmulețul.

Sarcina dvs. este să montați în mintea dvs. un scurt video în care dorința este deja îndeplinită. Dați frâu imaginației. Gândiți-vă că scopul a fost deja atins. Cum vă veți comporta? Ce veți face? Veți sări în sus de bucurie sau veți face altceva?

Includeți toate acțiunile dvs. în filmulețul numit „S-a împlinit un vis!”

Regula Nr. 5. „Implicați toate simțurile”

Pentru îndeplinirea dorinței aveți nevoie de energie. Tot ce este în jur este constituit din energie, inclusiv dorințele noastre. Dorințele noastre se vor materializa dacă vom cheltui o anumită cantitate de energie.

Altfel spus, trebuie să plătiți pentru dorință. Veți plăti cu energia dvs.

Cea mai multă energie este produsă de emoții. Ele sunt cel mai puternic catalizator. Atunci când vizualizați dorința, implicați-vă emoțional cât mai mult. Scopul este atins. Dorința s-a împlinit. Bucurați-vă de ea. De aceea, trebuie să implicați toate simțurile. Dacă scopul este material, atunci atingeți-l, priviți-l îndeaproape, gustați-l dacă este posibil. Dedicați-vă în întregime în filmulețul dvs. Creați unul cât mai real.

Emoțiile vă vor copleși și nu va trebui să le provocați în mod fals. Dacă vă veți umple filmulețul cu emoții pozitive ca urmare a îndeplinirii dorinței, vă veți apropia semnificativ de momentul final.

Regula Nr. 6. „Repetarea este mama cunoștințelor”

Vizualizarea dorințelor este un obicei util care poate fi dobândit în timp. Obiceiurile se formează prin repetare. Orice acțiune repetați-o de la 21 la 40 de ori și va deveni deja un obicei.

Dacă doriți ca dorințele să se îndeplinească, faceți un obicei din vizualizarea dorințelor. Repetați filmulețul dorințelor pe parcursul zilei, de cel puțin două ori pe zi – dimineața și seara.

Dimineața este cea mai potrivită perioadă a zilei pentru a învăța. Sunteți plini de puteri, energie și emoții.

Seara sunteți obosit, nu mai aveți puteri, dar înainte de somn se deschide subconștientul și în acest moment filmulețul poate fi introdus în lista dorințelor.

Practicați vizualizarea pe parcursul zilei. Cu cât este mai complicată dorința, cu atât mai multe vizualizări veți avea nevoie.

Regula Nr. 7. „Ancora este un indiciu”

Pentru a porni procesul de vizualizare creați o ancoră-indiciu pentru conștiința dvs. Fixați un cadru din filmulețul dvs. Faceți un stop cadru mai intens și mai ușor de reținut. Puteți alcătui chiar și o denumire.

Cu orice ocazie amintiți-vă de el imaginativ. Acesta va porni „procesul de vizualizare” în mod automat.

Această ancoră în formă de un cadru separat este o metodă ușoară de a vă distrage și a vă ridica moralul în momente de tristețe.

Vizualizați-vă dorințele, imaginați-vă că s-au împlinit, bucurați-vă și fiți fericiți de realizarea lor.

Rețineți că vizualizarea dorințelor este doar un pas din tehnica împlinirii dorințelor. Este un pas puternic, eficient, indispensabil, însă doar un pas. Unul din câțiva pe care trebuie să-i faceți pentru a vă îndeplini dorințele mai repede.