Regulile de aur ale femeilor care nu îmbătrânesc

Sunt foarte multe femei care deși  înaintează în vârstă, nu îmbătrânesc. Pielea este netedă, au foarte puține riduri, zâmbesc des, de parcă totul merge foarte bine la ele… Întrebați-le care este secretul tinereții lor! Vă asigur că fiecare dintre ele are secretul ei! Însă sunt câteva comune, anumite principii generale. Iată care sunt ele.

Prima regulă. Alimentați-vă corect. 

Intestinul trebuie să meargă ca ceasul. Constipația este intoxicarea organismului, este piele nesănătoasă. Intestinul subțire, conform medicinei orientale, este rădăcina organismului nostru. Dacă rădăcinile copacului sunt sănătoase, puternice atunci copacul înflorește și este frumos. Dacă rădăcinile putrezesc, atunci copacul se usucă. La fel este și intestinul nostru, dacă este sănătos, atunci organismul nostru va înflori și omul va trăi mult timp. Sănătatea intestinului nostru, în primul rând, depinde de mâncare: fructe și legume proaspete, apă curată, salate, terciuri și  mai puține făinoase. Ceaiul de mușețel băut de dimineață face pielea mai frumoasă.

Sănătatea pielii, suplețea și energia corpului depinde de calitatea și cantitatea de apă pe care o bem. De aceea, trebuie să consumăm 1.5-2 litri de apă crudă. Ea va umple organismul nostru cu energie și oxigen. Respectând această regulă, veți observa în curând schimbările pozitive.

A doua regulă. Somn complet. 

Lipsa de somn este cel mai mare inamic al frumuseții pielii și părului! Încercați să dormiți atât, cât să vă odihniți deplin.

Somnul este un dar extraordinar de la Dumnezeu. Anterior, credeam că somnul este o pierdere de timp prețios. Însă doar recent am înțeles importanța sa. Datorită somnului, omul se relaxează fizic, se curăță moral. După somn se șterg emoțiile, surplusul de informații și rămân doar lucrurile importante.

A treia regulă. Aerul curat este prietenul frumuseții!

Dacă stați toată ziua în oficiu, mergeți până acasă măcar câteva stații. Deschideți geamurile cât mai des. În zilele de odihnă încercați să faceți plimbări lungi. Pentru a fi sănătos, omul are nevoie de aproximativ 30 m³ de aer pe oră.

Un al secret pentru păstrarea frumuseții și tinereții este sauna! Pielea este un organ viu în care se acumulează toxine pe care trebuie să le îndepărtăm permanent. Omul trebuie să elimine prin porii pielii de 3.5 ori mai multe toxine, decât prin intestinul gros și rinichi! Acest lucru poate fi obținut doar în sauna cu aburi.

Saunele pe lemne sunt foarte folositoare. Fiind în saună puteți face scrub natural cu făină de porumb.

A patra regulă. Vitaminele!

Probabil nu este necesar  să spunem unde se găsesc vitaminele. Acest lucru îl cunosc și copiii. Desigur nu în țigări, alcool sau dulciuri! În perioada rece a anului, puteți asigura necesarul de vitamine din fructe uscate. Preparați un compot din fructe uscate, consumați curmale și stafide cu terciuri în fiecare dimineață. Beți ceai de măceșe care este o sursă bogată de vitamine.

Câteva linguri de fulgi de ovăz, roșii, portocale, o ceașcă de ceai și iaurt și puteți scăpa de bătrânețe și oboseală. De asemenea, nu trebuie să uitați de sport. Din rândul produselor minune fac parte: fasolea și lintea, varza broccoli și ovăzul, roșiile, carnea de curcan, nucile și iaurtul. Pentru menține procesul de slăbire, toate ingredientele enumerate trebuie să fie consumate de cel puțin 4 ori pe săptămână.

A cincea regulă. Starea interioară!

Secretul păstrării tinereții este de a evita emoțiile negative. Acest lucru este la fel de important ca și celelalte. Dacă veți fi mereu zâmbitoare, dacă nu sunteți invidioasă, dacă realizați activități preferate, atunci nu veți avea nevoie de operații plastice!

Elixirul tinereții. Componența acestei soluții este foarte puternică și se recomandă de consumat începând cu 30 de ani.

Aveți nevoie de 

  • 200 g muștețel
  • 100 g siminoc
  • 100 g sunătoare
  • 100 g muguri de mesteacăn

Mod de preparare și utilizare

Toate plantele se mărunțesc și se amestecă. În 0.5 litri de ală fierbinte se pune 1 lingură de amestec. Apo se strecoară. Seara înainte de somn de bea un pahar de infuzie cu o linguriță de miere. De asemenea, se bea dimineața cu jumătate de oră înainte de masă.

Se administrează timp de lună. Puteți repeta cura peste 5 ani.

A șasea regulă. Mică, dar importantă

Femeia își trădează vârsta prin aspectul mâinilor și a gâtului. Deseori noi, uităm despre mâini. Le observăm deja doar atunci când sunt pline de riduri și apar oasele la încheieturi. De asemenea, pielea este afectată de schimbările bruște de temperatură.

Obraji trebuie acoperiți cu un strat de cremă seara, dar dimineața aplicați fond de ten.

Aceste mâini sunt de aur. Ele spală, fac mâncare, îngheață atunci când uităm mănușile. Este perfect dacă veți purta mereu o pereche de mănuși mai subțiri, în special când temperatura de afară este mai joasă de +4 C°. O pereche de mănuși subțiri nu sunt o alintare, dar un lucru strict necesar pentru frumusețea noastră.