Reguli moderne de conduită: cu ce trebuie asortată gentuța

După căderea comunismului noi am fost invadați de reviste occidentale, care ofereau o cu totul altă ținută feminină față de cea cu care ne obișnuisem deja.

Femeile noastre au însușit destul de repede principalele reguli de modă a anilor ’90. Unul din principalele motive ale acestei adaptări rapide a fost, fără îndoială, faptul că revistele nou-apărute erau orientate spre un buget destul de limitat pentru a corespunde realităților sociale din acea vreme.

anothercity.ru

Astăzi varietatea modelelor oferite de piață este mult mai mare, astfel încât orice femeie poate alege produse după propriul plac și își poate crea un stil personal unic.

infoskidka.ru

“Gentuța trebuie să se asorteze cu pantofii” – această lege axiomatică pare a fi întipărită adânc în conștiințele noastre. Femeia cu gentuță verde poartă neapărat pantofi verzi, la gentuță roșie mereu se alege o pereche de pantofi roșii. Iar aceeași combinație uneori se poartă multe sezoane la rând, căci spiritul practic e mai important decât tendințele mereu schimbătoare.

i1.read01.com

Dar astăzi formula “pantofi+gentuță” nu mai este actuală. Ba mai mult: o asemenea combinație a devenit un indiciu de lipsă de gust, ca și orice altă respectare prea strictă a unor norme de vestimentație. Industria modei în ziua de azi a renunțat la toate șabloanele. Astăzi puteți purta tot ce vă place așa cum vă place!

Însă multe femei așa și nu au putut învăța să decidă de sine stătător cum să asorteze accesoriile. Iată un exemplu grăitor:

i2.wp.com

Dar cum ar trebui asortată gentuța în zilele noastre? Să vedem care sunt noile tendințe.

Clasică în nuanțe bej

O variantă optimă și universală este nuanța clasică bej. Un astfel de accesoriu va completa perfect o ținută de business lady, fiind o alegere perfectă și pentru ținute casual, căci se combină perfect cu orice tip de încălțăminte.

bez-ostanovki.ru

ya-modnaya.ru

“Chemarea junglei”

Imprimeurile leopard devin din ce în ce mai populare, dar ele nu se asortează bine cu nuanțe pestrițe. Cea mai bună soluție pentru gentuțele leopard ar fi ținutele “total black” sau “total white”.

kukla.site

ripost.s3.eu-central-1.amazonaws.com

Dispoziție de primăvară-vară

De ce ai alege o gentuță monotonă în sezonul care ne bucură cu o varietate imensă de culori? E prea plicticos! Dacă dispoziția vă îndeamnă să luați o gentuță cu imprimeu, nu ezitați! Deosebit de actuale sunt imprimeurile florale, pentru care puteți găsi multe soluții interesante de pantaloni, fuste, rochii sau bluze.

s-media-cache-ak0.pinimg.com

pbs.twimg.com

Fără limite!

Paradoxal, dar în moda contemporană rolul de frunte îl au anume accesoriile. Astăzi nu se mai alege o gentuță potrivită pentru haine, ci exact invers. Dar acesta e un fenomen explicabil: designerii creează un sortiment extrem de bogat de gentuțe care pur și simplu cuceresc inimile femeilor.

wlooks.ru

vality.ru

kukla.site

Mai mult decât atât: în ziua de astăzi nu doar hainele trebuie asortate cu gentuța, ci și machiajul, iar manichiura joacă un rol de bază în crearea unei ținute originale.

Vă dorim să arătați mereu frumos și original!