Regulile de bază pentru asortarea încălțămintei cu fustele de diverse lungimi

În fiecare zi noi vrem să arătăm bine, de aceea alegem minuțios hainele pe care urmează să le îmbrăcăm. Fusta este piesa vestimentară care exprimă cel mai mult feminitatea noastră. Cu ajutorul ei noi ne umplem ținuta de romantism, eleganță și modestie, scoțând în evidență atuurile figurii și ascunzând micile imperfecțiuni.

Dar pentru un aspect armonios al fustei este nevoie o alegere corectă a încălțămintei. Pentru asta este nevoie să luați în considerație nu doar stilul, culoarea și materialul fustei, ci și regulile de bază a alegerii încălțămintei în funcție de lungimea fustei. Iată câteva recomandări importante.

Mini

Fustele mini pot fi asortate frumos cu multe tipuri de încălțăminte. Cizme fără toc sau cu toc mic, sandale, bocanci, pantofi cu toc mic – totul depinde de sezon, de stilul fustei și de gusturile dvs.

mon-mari.ru

Până la mijlocul coapsei

Astfel de fuste vor arăta bine cu cizme strânse pe picior fără toc, cizme până mai jos de genunchi, balerini, sandale sau pantofi cu platformă. Bocancii și cizmele cu toc lat vor fi și ele o alegere bună.

furmur.ru

Până la genunchi

Fustele până la genunchi strânse pe corp se asortează foarte reușit cu cizme, atât cu toc cât și fără, pantofi cu platformă sau pantofi clasici cu toc. Balerinii și sandalele cu platformă sunt de asemenea alternative reușite.

lml.com

Mai jos de genunchi

Fustele până mai jos de genunchi pot fi combinate cu cizme cu platformă sau cu toc, pantofi sau sandale cu platformă sau pantofi clasici.

liveinternet.ru

Midi

Cele mai bune soluții pentru fustele midi sunt cizmele cu toc strânse pe picior, pantofii cu toc sau pantofii cu platformă. Balerinii și încălțămintea fără toc nu arată foarte reușit alături de o fustă midi.

emily.by

Maxi

E destul de dificil să găsești o combinație potrivită între fustă maxi și cizme. În schimb ea s-ar asorta perfect cu sandale cu platformă, balerini sau sandale clasice. În sezonul rece puteți combina fusta maxi cu o pereche de bocanci eleganți cu toc mic.

ladywow.ru

Bineînțeles aici sunt enumerate niște reguli generale și orice regulă are excepțiile sale. În ultimă instanță alegerea o faceți anume dvs. în funcție de stilul și gustul care vă descriu.