Reguli de bază pentru a potrivi încălțămintea cu fustele de diferite lungimi – sfat prețios din partea stiliștilor.

În fiecare zi, ne alegem ținuta, de aceea selectăm minuțios hainele și încălțămintea pe care urmează să le îmbrăcăm. Fusta este cea mai feminină piesă vestimentară din garderoba unei femei. Datorită ei, dăm ținutei noastre o notă de romantism, eleganță și totodată o notă de seriozitate. O fustă bine potrivită, accentuează silueta și ascunde imperfecțiunile.

Pentru ca fusta să se aranjează bine, este important sa alegeți încălțămintea potrivită. Pentru a face acest lucru, trebuie să țineți cont de modelul, culoarea și materialul fustei, dar și să luați în considerație regulile de bază a alegerii încălțămintei în funcție de lungimea fustei.

Iată câteva recomandări esențiale în ceea ce privește alegerea încălțămintei în funcție de lungimea fustei.

1. Mini

Fustele mini pot fi perfect asortate cu mai multe tipuri de încălțăminte. Cizme fără toc sau cu toc mic, sandale cu platformă, botine, pantofi cu toc mic. Desigur, alegerea încălțămintei va depinde de sezon, de materialul și modelul fustei.

2. Până la mijlocul coapsei

Astfel de fuste le puteți purta cu cizme înguste fără toc, cizme largi la nivelul gambei, balerini, sandale sau pantofi cu platformă. Le puteți asorta și cu botine sau cizme cu toc lat.

3. Până la genunchi

Dacă alegeți să îmbrăcați fuste până la genunchi, strânse pe corp sau drepte, ar fi bine să optați pentru cizme cu toc sau fără toc, pantofi cu platformă sau pantofi clasici cu toc. Balerinii și sandalele cu platformă sunt la fel o alegere reușită.

4. Mai jos de genunchi

Fustele mai jos de genunchi se potrivesc cel mai bine cu cizme cu platformă sau pe toc, sandale, pantofi cu platformă, sau pantofi stiletto.

5. Midi

Fustele midi se potrivesc cel mai bine cu cizmele cu toc strânse pe picior, pantofi clasici sau pantofi cu platformă. Balerinii și încălțămintea fără toc nu arată foarte bine cu o astfel de fustă.

6. Maxi

Fustele maxi rareori pot fi combinate cu cizme. În schimb, le puteți asorta cu sandale cu platformă, balerini și sandale. Toamna, fustele maxi pot fi purtate cu o pereche de botine elegante.

Desigur, acestea sunt doar câteva reguli generale, și pot exista excepții. Alegerea finală a încălțămintei, rămâne la discreția fiecărei femei, și depinde de gustul și stilului care o definesc.

Distribuiți acest articol și prietenelor dvs!