Regula celor 3 lucruri care, practic, vă vor umple viața de fericire! Aceste sfaturi ar trebui imprimate și puse la loc vizibil!

De multe ori se întâmplă să intrăm în conflict cu cei dragi. Ni se poate părea că ei ne obosesc și în mod intenționat ne fac să ne simțim prost. Și atunci deprimarea ne cuprinde sufletul. Dar de ce se întâmplă așa ceva?

Toate problemele noastre, nefericirea, tristețea, deprimarea, stresul, slăbiciunea și văietarea sunt o urmare a gândurilor și acțiunilor noastre. Noi de multe ori uităm de lucrurile cu adevărat importante, ne legăm de nimicuri materialiste și de alte probleme inexistente sau lipsite de importanță.

Există o regulă destul de simplă care ne poate ajuta să depășim toate aceste greutăți ale vieții și să ne axăm pe lucrurile importante, pe dragoste și armonie cu noi înșine și cu cei din jur.

Aceste sfaturi sunt cu adevărat valoroase și trecute prin experiența timpului. Urmăriți-le cu atenție și încercați să le folosiți drept călăuză atunci când vă va fi mai greu!

Regula celor 3 lucruri

3 lucruri nu se întorc niciodată: timpul, cuvântul, șansa.

3 lucruri nu trebuie pierdute: pacea, nădejdea, demnitatea.

3 lucruri sunt cele mai de preț în viață: dragostea, credința, încrederea.

3 lucruri în viață sunt nesigure: puterea, norocul, averea.

3 lucruri îl definesc pe om: munca, sinceritatea, perseverența.

3 lucruri îl distrug pe om: vinul, mândria, răutatea.

3 lucruri sunt cel mai greu de pronunțat: “Te iubesc”, “Iartă-mă”, “Ajută-mă”.

Împărtășiți această înțelepciunea și prietenilor dvs.! Nu este atât de greu să devii fericit, trebuie doar să depui puțină voință!