Reginele de la Hollywood: 10 actrițe care nu și-au pierdut frumusețea odată cu înaintarea în vârstă

Aceste actrițe au rămas la fel de frumoase odată cu trecerea anilor.

Ava Gardner.

Actrița a fost descoperită datorită fotografiilor făcute în atelierul cumnatului său. La început a jucat roluri secundare în diferite filme. Însă datorită frumuseții sale a reușit să aibă o carieră de mare succes.

Este considerată pe bună dreptate drept una dintre cele mai atrăgătoare actrițe din secolul trecut.

Judy Dench, 86 de ani.

Este o actriță foarte talentată, căreia la început îi plăcea să joace în teatru. Dar, prin anii optzeci, s-a îndrăgostit de domeniul cinematografiei. Mai târziu, prin anii 2000, a obținut aprecierea regizorilor și a telespectatorilor.

Printre lucrările sale se numără „Iris”, „Victoria și Abdul” etc.

Angela Lansbury, 95 de ani.

Actrița continuă să lucreze. A jucat în „Doamna dispare”, „Gaz Light” și altele.

Shirley MacLaine, 86 de ani.

A apărut pentru prima dată în filme în anul 1955. Telespectatorii au văzut-o în filmul „Necazuri cu Harry” și au apreciat-o pentru jocul foarte sincer și autentic. După lansarea acestui film regizorii au început să-i ofere mai multe roluri. O puteți vedea în proiecte precum „Ocean’s Eleven”, „My Geisha” etc.

Maggie Smith, 86 de ani.

La începutul carierei a preferat scena de teatru. Îi plăcea să joace mai mult acolo. Apoi i s-a oferit un rol într-un film și nu a refuzat. În anii optzeci Maggie a devenit o adevărată vedetă de cinema. Oamenii își amintesc de ea pentru rolurile sale din filme precum „Harry Potter”, „Doamna din furgonetă” etc.

Meryl Streep, 71 de ani.

Portofoliul actriței este foarte interesant și vast. Actrița ne surprinde cu talentul său și, datorită acestui fapt, are foarte mulți fani. Meryl s-a filmat în filme celebre precum „Alegerea Sofiei”, „Doamna de fier” etc.


Gloria Stewart a trăit 100 de ani.

Actrița a început să filmeze în anii treizeci ai secolului trecut. După absolvirea facultății, Gloria a devenit o vedetă de teatru, iar apoi a devenit celebră la Hollywood. S-a căsătorit, a născut un copil și a renunțat la cinematografie, preferând să se concentreze pe afaceri. După mulți ani Gloria s-a întors în cinematografie, apărând în filmul „Titanic”.

Elizabeth Taylor s-a stins la vârsta de 79 de ani.

Este prima actriță de la Hollywood care a câștigat un milion de dolari pentru rolul dintr-un film. Este considerată drept una dintre cele mai talentate actrițe. S-a filmat în „Cleopatra” și multe alte filme celebre.

Lana Turner a trăit 74 de ani.

A fost considerată unul dintre cele mai importante actrițe din anii patruzeci și cincizeci. A jucat în filme celebre precum „They Won’t Forget” și „Mirajul vieții”.

Olivia De Havilland a trăit 104 ani.

A fost una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe de la Hollywood. S-a filmat în „Gone with the Wind”, „Moștenitoarea” etc.