Recomandările stiliștilor: cinci articole vestimentare care ar trebui să fie cu o mărime mai mare.

Orice discuție despre tendințele modei se reduce la oversize . Însă nu toată lumea vrea să poarte blugi largi care târăsc pe podea, pulovere mari, dar și sacouri sau cămăși cu umerii largi și mâneci  lungi.

Dar există câteva articole vestimentare care se recomandă să fie cu o mărime mai mare.

Trenciul.

Acest articol vestimentar este indispensabil în sezonul de primăvară. Dar pentru a putea purta nu doar un tricou sub el, ci și un hanorac sau un pulover din bumbac când se face mai frig, ar trebui să alegeți o mărime mai mare. Nu vă faceți griji că mânecile vor fi puțin mai lungi, veți fi în pas cu tendințele modei.

Tricourile.

Tricourile de bază simple arată mai bine, dacă stau liber. Unele branduri produc chiar modele speciale marcate „oversized”, cu linia umărului coborâtă, mâneci mai largi, dar nu foarte lungi. În plus bumbacul se strânge adesea după prima spălare.

Stiletto.

În acest caz este individual, dar puteți alege o pereche cu jumătate de mărime mai mare deoarece îi veți purta, probabil, și pe vreme destul de caldă când picioarele se umflă până la sfârșitul zilei. Dacă veți studia cu atenție fotografiile reprezentantelor caselor regale precum Regina Letizia sau Meghan Markle, puteți vedea căpoartă pantofi chiar cu o mărime mai mare.

Blazerul.

Chiar dacă vă plac modelele mai strânse, acestea nu trebuie să apese pe umeri și să se adune în pliuri. O mărime mai mare vă va ajuta cu siguranță la evitarea acestui efect.

Și în plus, cu ajutorul unui blazer, veți putea crea mai multe imagini multistratificate. Puteți purta sub el un tricou și o cămașă deodată, cămașă de blugi, un hanorac etc.

Rochia tricotată.

Tricotajele sunt astăzi în top. Mai ales cele mulate, care subliniază atât toate avantajele, cât și dezavantajele siluetei, de aceea trebuie să fim foarte atente cu ele și să optăm pentru o mărime mai mare.