Recomandări pentru această primăvară: 10 ținute frumoase și elegante pentru fiecare zi

Vă propune 10 ținute superbe pentru fiecare zi pentru a vă putea inspira.

Culoarea roz este la modă în această primăvară.

O puteți purta ca nuanță de accent sau pentru a dilua culoarea de bază. Adidașii roz cu talpa albă se combină perfect cu puloverul roz pal din lână moale.

Pantalonii culottes sunt la modă deja mai multe sezoane. Un inel masiv și o pereche de cercei mici vă vor completa cu succes ținuta.

Blugii, unul dintre elementele principale ale stilului cotidian.

Puteți combina blugii albaștri clasici cu un pulover lung alb și cu un palton alb cu accesorii aurii. Accentul ținutei este rucsacul și pantofii argintii cu platformă înaltă.

Combinația dintre alb și negru este una dintre cele mai de succes în această primăvară.

Adidașii albi se potrivesc perfect cu geanta, iar puloverul deschis la culoare, în combinație cu pantalonii skinny și cu geaca neagră, completează perfect această ținută elegantă!

Culoarea verde este perfectă pentru această primăvară. 

Ținutele de fiecare zi nu trebuie să fie plictisitoare, iar această ținută este o confirmare a acestui lucru. Rochia originală, realizată din două părți, va deveni baza imaginii. Dantela din partea de jos adaugă feminitate, grație și eleganță ținutei.

Sacoul clasic cu nasturi aurii se combină perfect cu rochia dată. Geanta și încălțămintea originală vin să completeze ținuta.

Culoarea gri folosită corect nu este niciodată plictisitoare!

Această ținută combină mai multe tendințe ale acestui sezon: costumul gri, adidașii argintii și puloverul cu decolteu. Geanta elegantă într-o nuanță bej și ochelarii de soare completează perfect ținuta dată.

Nuanțele de roz pudrat sunt hitul sezonului, în special în combinație cu pulovere supradimensionate din tricot.

Pantalonii albi skinny se combină perfect cu puloverul roz și geanta neagră. Culoarea aurie a accesoriilor completează ținuta.

Roșul coral poate fi utilizat drept culoare de accent în ținutele cotidiene!

În acest caz este important să alegeți cu atenție elementele ținutei. Pantalonii bej din imagine se combină armonios cu blazerul gri închis. Baza ținutei este tricoul alb cu inscripție. Încălțămintea de nuanță coral completează perfect ținuta, iar accentul final sunt acești ochelari cu rama albă.

Comoditatea este caracteristica principală a unei ținute casual.

Blugii comozi sunt o alegere excelentă pentru ținutele de fiecare zi. Culoarea albastră se combină minunat cu nuanța de bej a puloverului de cașmir. Celelalte elemente se încadrează minunat în ținuta dată.

Îmbrăcămintea exterioară poate deveni accentul ținutelor de fiecare zi.

Paltonul subțire de lână se combină practic cu orice. În cazul dat cu blugi, cu pulover de culoare neagră și cu o pereche de adidași albi. Detaliile luminoase completează perfect ținuta dată: ochelarii cu ramă albă și centura roșie-verde.

Ținuta din imagine este simplă, dar cu gust.

Blugii albaștri cu talie înaltă se combină excelent cu tricoul clasic alb și geaca de piele. Accentul ținutei este geanta și ochelarii de soare originali.

Care dintre aceste ținute v-a plăcut? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!