Răspunsul unei tinere mame la întrebarea : „Dar, cu ce te ocupi toată ziua?” a devenit viral pe internet!

Sătulă să tot audă aceeași întrebare „Dar, cu ce te ocupi toată ziua?” o tânără mamă din Fllorida, Ryshell Castleberry, a hotărât să dedice tuturor femeilor aceste mesaj emoționant.

Răspunsul său emoționant la această întrebare, a fost citit de peste 640 de mii de persoane și distribuit de peste 300 de mii. Toată lumea ar trebui să citească acest mesaj, pentru a aprecia cu adevărat sacrificiile incredibile pe care le face o mamă pentru familia ei.

Totul începe cu o conversație imaginară în care soțul (S) se întâlnește cu un psiholog (P).

P: Ce faceți pentru a va câștiga existența, domnule Rogers?

S: Lucrez la o bancă.

P: Soția ta?

S: Nu lucrează. Ea e casnică.

P: Cine pregătește micul dejun pentru familie?

S: Soția mea.

P: La ce oră se trezește soția ta?

S: Se trezește devreme pentru ca totul trebuie sa fie organizat: trezește și îmbracă copiii, îi hrănește, se asigură că ei sunt bine îmbrăcați și pieptănați, că s-au spălat pe dinți și că și-au luat toate lucrurile pentru scoală.

P: Cu cine merg copiii la scoală?

S: Soția mea îi duce la scoală pentru că nu lucrează.

P: După aceasta, ea ce face?

S: În general rezolvă treburi prin oraș: plătește facturile sau se oprește la magazin. Uneori uită ceva și trebuie să se întoarcă din nou la magazin împreună cu bebelușul. Apoi se întoarce acasă și pregătește mâncarea, schimbă scutecele bebelușului și îl pregătește pentru somn. Curăță bucătăria, spală rufele și face curățenie în casă. Ea doar nu lucrează.

P: Ce faci seara când te întorci de la serviciu?

S: Mă relaxez, normal, doar sunt obosit după o zi de muncă.

P: Ce face soția ta seara?

S: Ea pregătește cina, hrănește copiii, spală vasele, curăță din nou bucătăria, plimbă câinele. Ajuta copiii cu temele, îi pregătește pentru somn, le dă un pahar cu lapte călduț și verifică dacă ei s-au spălat pe dinți. În timpul nopții se trezește de câteva ori pentru a alăpta bebelușul și a-i schimba scutecul. Ea doar nu trebuie să se trezească a doua zi dimineața.

Asta e rutina zilnică a multor femei în toată lumea: începe dimineața și continuă până noaptea. Asta se numește „nu lucrează?!”

Femeile casnice nu au diplome, dar au cel mai important rol în viața de familie.

Apreciați-vă soția, mama, bunica, mătușa, sora, fiica… Pentru că sacrificiul lor este de neprețuit.

Cineva a întrebat:

Lucrezi sau doar ești o femeie casnică?

Ea a răspuns:

Eu lucrez ca soție în casă, 24 de ore pe zi, sunt mamă, femeie, fiică, deșteptător, bucătăreasă, servitoare, bonă, consilier și nu am concediu, lucrez zi și noapte și nu sunt plătită pentru asta.

Și totuși aud de multe ori: „Dar, cu ce te ocupi toată ziua?”

Se dedică tuturor femeilor care își dau viața pentru binele familiei. „Femeia este ca și sarea. Nimeni nu-și amintește de prezența ei, dar absența ei lasă fără gust orice mâncare.”